reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika tak to prawda niestety ze co lekarz to inne podejscie, ale ja w wyniku takiego badania z dosc silnym"macaniem" poronilam
Piwonia nie masz schizy nie martw sie. A jak sie czujesz co z ta wysypka??

Dzień dobry laski!
Mnie też nikt "tam" nie zagląda tylko na początku ciąży. I też mnie to martwiło, bo koleżanka chodzi w Trójmieście prywatnie i ma co wizytę. Już sobie postanowiłam, że na następnej wizycie się upomnę, bo teraz mi usg sprawdzała szyjkę. A tu widzę nie tylko ja mam taki problem.

Mika tak to prawda niestety ze co lekarz to inne podejscie, ale ja w wyniku takiego badania z dosc silnym"macaniem" poronilam
Piwonia nie masz schizy nie martw sie. A jak sie czujesz co z ta wysypka??
wysypka niewiemy na razie od czego musze obserowować bacznie ,odstawic mam pomidory i truskawki bo one mogą wywołać też silna wysypkę i musze patrzeć czy to też nie różyczka(mimo ,że ja przechodziłam i to mnie troszke dziwi)
a co do tego jak sie czuje,może nie najlepiej ale dam rade bo nie mam wyjścia dwójka dzieci mnie jeszcze potrzebuje i staram sie dużo odpoczywac w wolnych chwilach,żeby nie tylko jojczec i stękać ,że mnie boli non stop

reklama
Dzień dobry laski!
Mnie też nikt "tam" nie zagląda tylko na początku ciąży. I też mnie to martwiło, bo koleżanka chodzi w Trójmieście prywatnie i ma co wizytę. Już sobie postanowiłam, że na następnej wizycie się upomnę, bo teraz mi usg sprawdzała szyjkę. A tu widzę nie tylko ja mam taki problem.
witaj
pocieszyłaś mnie,bo juz zaczynałam sie martwić,ze coś nieteges z moim lekarzem,wiec jestem spokojna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry