Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam tak samomnie gin bada na każdej wizycie... sprawdza czy szyjka sie nie skraca;-)

a w jaki sposób poprzez takie badanie można zaszkodzić dziecku?Piwonia, tu nawet po 30 tyg. nic nie sprawdzają. Uważają że badanie dopochwowe jest groźne dla dziecka! Zgroza

dziwnePiwonia, tu nawet po 30 tyg. nic nie sprawdzają. Uważają że badanie dopochwowe jest groźne dla dziecka! Zgroza

Seks nie jest groźny, a badanie tak. Nieźle.Piwonia, tu nawet po 30 tyg. nic nie sprawdzają. Uważają że badanie dopochwowe jest groźne dla dziecka! Zgroza
moja lekarka tez nie robi bo to wiąże sie z późniejszym braniem globulek bo moze byc infekcja i ona nie bada,ale przy tamtych ciążach tez nie byłam badana na kazdej wizycie tylko wtedy jak cos sie działo i było podejrzenie że trzeba to sprawdzić i nie tylko moja lekarka tak bada,ale większość u nas chyba ze w wywiadzie jest taka koniecznośćPiwonia, tu nawet po 30 tyg. nic nie sprawdzają. Uważają że badanie dopochwowe jest groźne dla dziecka! Zgroza
ale skąd może wiedzieć że jest coś nie tak, skoro tego nie zbada???moja lekarka tez nie robi bo to wiąże sie z późniejszym braniem globulek bo moze byc infekcja i ona nie bada,ale przy tamtych ciążach tez nie byłam badana na kazdej wizycie tylko wtedy jak cos sie działo i było podejrzenie że trzeba to sprawdzić i nie tylko moja lekarka tak bada,ale większość u nas chyba ze w wywiadzie jest taka konieczność
jeżeli mówie ze sie cos dzieje to sprawdza,a tak nie ma potrzebyale skąd może wiedzieć że jest coś nie tak, skoro tego nie zbada???