miranda
Fanka BB :)
a jak to sie ,,czuje''?a jak się myjesz możesz na czuja sprawdzić sama dla siebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak to sie ,,czuje''?a jak się myjesz możesz na czuja sprawdzić sama dla siebie
Przy jakim badaniu Mika, tu badanie kończy sie na mierzeniu brzucha centymetremlekarz przy badaniu wyczuje czy z szyjką wszystko ok, ja narazie tam mam i oby tak zostało...;-)
,słuchaniu pulsu dziecka i badaniu ciśnienia
Ja i tak nie mam źle bo ciąża wysokiego ryzyka więć mi usg chociaż robią co 4 tyg. Badania krwi tez rzadziej, do położnej przychodzi się z moczem a ona sprawdza papierkiem czy wszystko w pożądku.Ja mam robione badania na tarczyce i ten nieszczęsny cukier raz na jakiś czas, ale wewnetrznego badania w anglii nikt nigdy nie robi. Kobiety przez całe życie moga nie widzieć gina. Gin tylko w szpitalu i to nie każdym!nie masz badania dopochwowo???Przy jakim badaniu Mika, tu badanie kończy sie na mierzeniu brzucha centymetrem,słuchaniu pulsu dziecka i badaniu ciśnienia
![]()

ja miałam tylko na poczatku ciaży i w szpitalu,a normalnie na wizycie nie mam bo nie było takiej potrzeby od około 30 tygodnia dopiero lekarka sprawdza czy cos sie dziejenie masz badania dopochwowo???![]()
mnie gin bada na każdej wizycie... sprawdza czy szyjka sie nie skraca;-)ja miałam tylko na poczatku ciaży i w szpitalu,a normalnie na wizycie nie mam bo nie było takiej potrzeby od około 30 tygodnia dopiero lekarka sprawdza czy cos sie dzieje
Mój też.mnie gin bada na każdej wizycie... sprawdza czy szyjka sie nie skraca;-)
pomyślę, pomyślę :-)Ja niby za kawą nie przepadam, ale jak popatrzę na to co Ann wkleja....
Izabela, a nie lepiej zaszaleć i założyć konto internetowe? ominą Cię kolejki i przelewy będą tańsze?