reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam z ranka :-D
Ania gratuluję 7 kwadracik :tak::tak::tak: to już niedługo, czas szybko leci...

dziś chyba ładnie będzie bo od rana słoneczko przyświeca...

miałam cięzką noc, pozycja niewygodna, wieczorem mnie kumpela zdenerwowała i prawie całą noc nie spałam z tych nerwów... bedę lunatykować w dzień :-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry
Aniaso, gratuluje 7 kwadracika :-D
ja wcinam platki i wracam do wyrka tzn nawet nie musze z niego wychodzic...:-D

A to dla was zostawiam...

Ja myslalam o spakowaniu torby na koniec czerwca:tak: Ale widze ze zle myslalam:tak:

ja podobnie ...:szok: no ale po wczorajszej wizycie zostałam błyskawicznie wyprowadzona z błędu eh... :-(
ta moja szyjka to mnie do rozpaczy doprowadzi jak nic :no:
krotka jest, cholera jasna :wściekła/y:
ide lezakowac, bo po tekscie mojego gina, cyt. " te 6 tyg. to ty musisz jeszcze wytrzymac!" :szok::szok::szok: jestem przerazona...
nie mam zamiaru rodzic wczesniej jak po 20 lipca, i chocbym do tego czasu musiala TYLKO lezec, to tak bedzie. I koniec.

Mam nadzieje, ze u Was sytuacja ma sie duzo lepiej, bede co jakis czas zagladac :)

milego dnia wszystkim

Dzień dobry.
Ann ty to zawsze smaka na ta kawe zrobisz, a u nas taka pogoda że bez kawy ani rusz.
Jakubka trzymaj sie i nie daj dzidzi szybciej wyjść!

mi gin wczoraj powiedział że dzidziuś obrócony główką w dół może uciskać na szyjke i powodować rozwarcie, trzeba sie pokładać i oszczędzać...:baffled::baffled::baffled:

reklama
witam z rana i ja,tez sie nie wyspałam,połamana jestem
głowa juz zaczyna mi pękać,ale dzisiaj przynajmniej pogoda dopisze jako tako,a ja za niedługo jade do kardiologa i dowiem sie co i jak z moim echo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry