reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczynki :-) byłam dziś na glukozie i ciesze sie ze juz to za mna :-) ale nie o tym chcialam pisac... jak tak sobie siedzialam w tym szpitalu ponad 2 godziny to bylam świadkiem pewnego wydazenia :tak: młody tatuś wyszedł z porodówki i zaczął dzwonić do wszystkich obwieszczając radosna nowine że został podwójnym tatusiem chłopczyka i dziewczynki :tak: nie bylo by w tym moze nic niezwyklego gdyby nie to jak opisywał poród swojej żony :szok: brzmiało to mniej więcej tak: "szybko jej poszło, tak.. sama urodziła... bez znieczulenia... to bylo tylko pstryk i juz, najpierw jedno potem drugie" kurcze... normalnie szczeka opada :wściekła/y: dziewczyna sie na 100% umeczyła jak nie wiem, bo jedno dziecko bez znieczulenia nie jest łatwo urodzić a co dopiero dwoje a dla niego to był PSTRYK... mam nadzieje ze moj maz tak igdy nie powie bo inaczej to mu chyba w zeby dam albo nastepne dziecko bedzie sam rodzil :tak::tak::tak::-)

Podziwiam dziewczyne, bo teraz coraz rzadziej pozwalają rodzić bliźniaki siłami natury. Chętnie bym jego zobaczyła w tej niby szybkiej akcji PSTRYK ;-)

reklama
Dzien dobry :-)
to wy już o pakowaniu torby :szok:
matko zaczyna mnie ogarniać panika i zaczynam bać sie porodu :baffled::no:

i uwaga fanfary tamtatam......7 KWADRACIK!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry