MALINKA2109
Fanka BB :)
Nie ma nikogo to i ja uciekam zaraz będzie 39 i pół więc jeszcze sobie oglądnę,,,
DOBRANOC
DOBRANOC
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki za info :-)czesc
moja poduszka jest dluzsza ode mnie, wiec ma ponad 160cm... nie bardzo wiem, co jest w srodku.. poliester. Tu mozesz pocczytac o tej poduszce, ktora ja kupilam...
Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
młody tatuś wyszedł z porodówki i zaczął dzwonić do wszystkich obwieszczając radosna nowine że został podwójnym tatusiem chłopczyka i dziewczynki
nie bylo by w tym moze nic niezwyklego gdyby nie to jak opisywał poród swojej żony
brzmiało to mniej więcej tak: "szybko jej poszło, tak.. sama urodziła... bez znieczulenia... to bylo tylko pstryk i juz, najpierw jedno potem drugie" kurcze... normalnie szczeka opada
dziewczyna sie na 100% umeczyła jak nie wiem, bo jedno dziecko bez znieczulenia nie jest łatwo urodzić a co dopiero dwoje a dla niego to był PSTRYK... mam nadzieje ze moj maz tak igdy nie powie bo inaczej to mu chyba w zeby dam albo nastepne dziecko bedzie sam rodzil 

:-)