Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moja córcia juz tez w dół od miesiąca, a lekarz mi nic nie powiedział o oszczędzaniu. Boje sie tych ich sposobów na ciażę. A co jak mi się też szyjka skraca jak Jakubce, przecież nikt mi do szyjki nie zaglądami gin wczoraj powiedział że dzidziuś obrócony główką w dół może uciskać na szyjke i powodować rozwarcie, trzeba sie pokładać i oszczędzać...![]()

lekarz przy badaniu wyczuje czy z szyjką wszystko ok, ja narazie tam mam i oby tak zostało...;-)Moja córcia juz tez w dół od miesiąca, a lekarz mi nic nie powiedział o oszczędzaniu. Boje sie tych ich sposobów na ciażę. A co jak mi się też szyjka skraca jak Jakubce, przecież nikt mi do szyjki nie zagląda![]()
a jak się myjesz możesz na czuja sprawdzić sama dla siebieMoja córcia juz tez w dół od miesiąca, a lekarz mi nic nie powiedział o oszczędzaniu. Boje sie tych ich sposobów na ciażę. A co jak mi się też szyjka skraca jak Jakubce, przecież nikt mi do szyjki nie zagląda![]()
ja tez od poczatku mam dzieciatko w dół i też mi nikt szyjki nie oglądałMoja córcia juz tez w dół od miesiąca, a lekarz mi nic nie powiedział o oszczędzaniu. Boje sie tych ich sposobów na ciażę. A co jak mi się też szyjka skraca jak Jakubce, przecież nikt mi do szyjki nie zagląda![]()