reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się z rana
U mnie pogoda piękna, więc pewnie znów w teren.Póki mam siłę, a lekarz nie zabroni kulam się ;). Zapominam się nadal i szybko ruszam, a wtedy Szkrabik przetacza się w brzuszku i uciska.

reklama
Ann jak zwykle kawą poszczuła:-p, marzę o takiej. Narazie cieszę się,że wchodzi mi cieniutka rozpustna z mlekiem i nie mogę się doczekać takiej porządnej z pianką:-p

dzień doberek :-)
u mnie pogoda też ładna się zapowiada, jeszcze trochę poleniu****ę, a później trzeba podreptać do banku i wpłacić pieniążki za te wczorajsze zakupy na allegro :-D

mi gin wczoraj powiedział że dzidziuś obrócony główką w dół może uciskać na szyjke i powodować rozwarcie, trzeba sie pokładać i oszczędzać...:baffled::baffled::baffled:
Moja córcia juz tez w dół od miesiąca, a lekarz mi nic nie powiedział o oszczędzaniu. Boje sie tych ich sposobów na ciażę. A co jak mi się też szyjka skraca jak Jakubce, przecież nikt mi do szyjki nie zagląda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja niby za kawą nie przepadam, ale jak popatrzę na to co Ann wkleja....
Izabela, a nie lepiej zaszaleć i założyć konto internetowe? ominą Cię kolejki i przelewy będą tańsze?

Moja córcia juz tez w dół od miesiąca, a lekarz mi nic nie powiedział o oszczędzaniu. Boje sie tych ich sposobów na ciażę. A co jak mi się też szyjka skraca jak Jakubce, przecież nikt mi do szyjki nie zagląda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
lekarz przy badaniu wyczuje czy z szyjką wszystko ok, ja narazie tam mam i oby tak zostało...;-)

reklama
Hej! ja tez juz nie śpię - zaraz będe musiała obudzić swoje towarzystwo - bo jeszcze śpią.
IZABELA ten kojec, który polecała GOSIA jest rewelacyjny - tez go sobie kupiłam i w końcu nie bola mnie plecy - wstaje rano wypoczeta (chyba, że mnie jakies koszmary męcza jak dziś to wtedy spać nie mogę..)

kończę - Anielka sie wynużyła- mój zaspaniec kochany :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry