reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A to nieladnie, naprawde. Kurcze to tacy rodzice tez istnieja?
Mju ja swoje spodnie ciazowe wyrzucilam kilka msc temu bo myslalam ze juz sie nie przydadza. A teraz marza mi sie sukienki ciazowe bo zawsze rodzilam jak bylo zimno luty i kwiecien. Odbije sobie tym razem:-);-)

reklama
Ale jak to mówią, rodziców się nie wybiera, trudno. Grunt, że masz super rodzinkę - męża, dzieciaki, dzidzię w brzuszku. I tym trzeba się cieszyć:-)

no niestety
mowi sie ze rodzicow sie nie wybiera niestety....takie zycie.....ja juz sie nauczylam z tym zyc.....
ja nie mieszkalam z rodzicami wogoel odkad jestesmy malzenstwem. a to juz 15 lat...wiec .....mam to gdzies,

dobra dziewczyny zmienmy temat na przyjemniejszy:):):):)

ja tam ciuchow jakis specjalnych ciazowych wogole nie mam....ale pokupuje sobie bo tu pelno fajowych ciuchow za naprawde niewielkie pieniadze....ale za duzo tez nie chce kupowac bo i po co? mnie sie pozniej juz nie przydadza....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehehe no ja wszystkie dzieci planowane mam:)mam nadzieje ze to chlopak bedzie bo jak nie.....to kto wie:)

4 dzieci w zupelnosci mi wystarczy:) choc miejsca duzo i kolejne tez by sie wychowalo heheh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to tak jak u mnie w sumie,tyle,ze jest spora rożnica wiekowa,ale napewno póxniej juz ich nie bedzie przynajmniej bede się starala,żeby juz nie bylo,mam za małe mieszkanko

No ja tez juz madrzejsza bede i tez bede sie starala zeby wiecej nie bylo, bo na trojke to warunki jeszcze mam ale na wiecej to raczej nie. Choc wrozba z obraczki mowi ze teraz bedzie dziewczynka a potem jeszcze jedna:wściekła/y:
Aga bedzie chlop zobaczysz za mocno ci w kosc daje popalic, ma charakterek:wściekła/y:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry