reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry. Witam wszystkie mamusie obecne i przyszłe :tak: Spodziewałam się, że będe pierwsza, bo nikt nie ma tak szurniętego sasiada jak ja :baffled: Rury odpływowe sobie przepycha o 6:30 :angry: :no: Mimo wszystko miłego dnia życze :blink:

Witam
U mnie pada równiutko, w nocy było szaleństwo, burza i padało tak jak to opisywał Forest Gump w Wietnamie;-).
Zakwitł mi kaktus:-), czekałam na to kilka lat:-), jak go fotografowałam, to się przewrócił i nagimnastykowałam się, żeby go podnieść, bo z kolców można igły do szycia robić:-)

maajam ja mam 27 tydzien równo i zostało mi 91 dni, a ty mnie wyprzedzasz o 4 dni i mimo wszytko zostało Ci 94 dni :confused: ahhh te suwaczki i jak tu im wieżyć :blink::dry:

reklama
Mola, moje Szczęcie też się nie przemęcza;-), ale po 5 mam w parę minut 10 ruchów i przed snem to samo. Za dnia, jak coś robię raczej mniej na to zwracam uwagę.
Największe szaleństwo mam po kalarepce - dzikie harce:-):-). Czekolada - a bryknę, niech się cieszy;-)
Może musisz pszukać jedzonka, które na Szkraba działa, skoro gin mówi,że jest ok, to dla własnego spokoju.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry