reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień Dobry witam się zaraz uciekam do miasta na zaupy dla małej.Mam dzis dobry humor bo wreszcie się wyspałam.Byłam wczoraj u gina i jej powiedziałam ,że już rady nie daję z tym spaniem.Oczywiście nic mi nie dała na to ,ale kazała przed spaniem wypić przynajmniej 0,7 l melisy( mleka przeciez nie cierpię0.przepisała mi magne B6 profilaktycznie i kazał się połozyć.Z tej zgryzoty kupiłam wczoraj wreszcie tego rogala do spania ,ale super rzecz.Niby kawałek materiału a taka ulga.Teraz z miom M kłócimy się kto ma na nim leżec ,bo jemu też pasuje:-):-):-)

witam dziewczyny:-):-):-)
dziś pospałam do 8.15 i nawet się wyspałam:-D:-D:-D
mola dziwne to troszkę z twoimi ruchami no chyba że masz takie aktywne dni że latasz non stop to i dzidzia jest ukołysana i ruchów nie ma bo śpi:confused::confused::confused:

Dzieńdoberek:)

Ale jest brzydko,ciemno,szaroburo-feeeeeeeee.....

Ja wykorzystalam,ze nie ma meza ( juz za godzine bedzie,bo wlasnie dzwonil z pociągu:) ) i od rana paraduje w maseczkach,zromiblam sobie paznokcie, tzn spilowalam na mega krotko,bo tak lubie,odsunelam skorki( standard) i pomalowalam na jasno-przezroczysto:). Teraz wypilam bawarke i szykuje sie pomalutku na 10 na silownie:). A jak wroce ze sportu to moj J.już będzie:). Okropnie mi sie spalo bez niego...! Oczywiscie obejrzalam wczoraj horror"Martwa rzeka",ale cienki byl i nie zrobil jakos wrazenia na mnie. Bardziej sie boje takich,ktorych akcja toczy sie w jakims domu,a tu na rzece grasowal krokodyl,byl bardzo glodny i zjadal bohaterow;)...eeeetam...takie tam cieniutkie!

O! to poczytam teraz co tu naskrobalyscie i potem spadam miesnie pocwiczyc:)

Cześć!!!
A ja spałam tylko do 6:30 i oglądałam tv.....
A burza była wieczorem szaleńcza:szok: w nocy też padało a teraz chłodno ale troszke słońca też mam.
Nie wiem co będę dziś robić-kolejny dzień przed kompem się szykuje mój znowu w pracy szlak wie do której a ja sama....potem ciasto sobie upiekę z nudów....
Poszła bym połazić po sklepach ale nie chce mi się jechać autobusem do Żar:dry::baffled:

witam i ja sobotnio
u nas słonko,ale jak na razie dosć chłodno jest
dzisiaj idziemy do fotografa zdjecia wybierać,napewno tez do sklepu wyskoczymy za rowerem bo wczoraj nie kupiliśmy

reklama
hej dziewczyny:-D
ja dzis w domku posiedze bo z ta choroba to sie wykoncze:wściekła/y:
o drugiej w nocy az sie dusilam:wściekła/y:
ale przechodzi bo apetyt mi wraca... i kataru juz tak nie mam:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry