reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc brzucholki :tak:

Mi też sie spało dobrze ale miałam pobudke o 3 mój musiał wyjechać :-( smutno bo dziś kolejne świeto, córka ma imieninki, a taty nie bedzie :-(
Miłej niedzieli dziewczyny :tak:

aaa mam takie szybkie pytanie, czy kupujecie pościel do wózka?:-D

reklama
ja jak pamietam używałam do wózka becik od chrztu, miał taką sliczna koronkową podusie... teraz nie chce kupować już becika i tak sie zastanawiam własnie co?:baffled:

Ja z Anielka uzywałam rożka jak było jeszcze w miarę ciepło (ona jest z 25 wrzesnia) a potem przykrywałam ja jeszcze ewentualnie kocykiem. a jak się zrobiło zimno to juz był grany spiworek. Teraz też raczej nie będę kupować pościeli.

Moja siostrzenica/chrzesnica ma dziś rocznicę I Komunii i moja siostra mówi, że jedynie przyjęcie (ale i tak będzie obiad) i sukienka ja omija - bo jakieś składki do kościoła po 100zł, wianuszek, buty - bo zeszłoroczne za małe a najlepsze jest to, że będzie drugi biały tydzień :baffled:

Ja z Anielka uzywałam rożka jak było jeszcze w miarę ciepło (ona jest z 25 wrzesnia) a potem przykrywałam ja jeszcze ewentualnie kocykiem. a jak się zrobiło zimno to juz był grany spiworek. Teraz też raczej nie będę kupować pościeli.

Moja siostrzenica/chrzesnica ma dziś rocznicę I Komunii i moja siostra mówi, że jedynie przyjęcie (ale i tak będzie obiad) i sukienka ja omija - bo jakieś składki do kościoła po 100zł, wianuszek, buty - bo zeszłoroczne za małe a najlepsze jest to, że będzie drugi biały tydzień :baffled:
to co oni poszaleli czy co??

kocyk tak a pod główkę? nie lubie tak wszystko z innej parafii...

Mika wszystko jeśli chodzi o ciuszki :).
Pościeli nie mam, bo łóżeczka nie wybrałam i nie wiem jaki rozmiar.
Wózek będę kupować po porodzie więc pomału patrze co tam dać :).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry