reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam! :)
ALe dziś pospałam :szok: dopiero przed chwilą mnie M. obudził telefonem, jeszcze oczy przecieram ale już tu wlazłam :-p

Kurcze jak tak czytam że już wszystko prawie macie to mnie panika ogarnia lekka, bo ja praktycznie NIC, w tym tygodniu przynajmniej w ciuszki muszę sie zaopatrzyć....

reklama
No ja miałam rożek upatrzony, ale położona która była u mnie odradziła że to zbędny wydatek w którym dzidziak nie czuje się komfortowo bo rożki są za duże i trzeba je dodatkowo wiązać :confused: żeby czuł się bezpiecznie i był spokojny :confused: mam tylko taki becik biały sznurowany do ktorego wkłada się kocyk w środek czy coś takiego :baffled: nie znam się!!:dry:

mju śliczne zdjęcie ale nie wiem na co mam patrzeć i co to jest "to takiego" chyba że pomyliłaś fotki albo ja ślepa jestem rankiem :-D

aaa już widzę link do allegro ale wcześniej Twoja fotka mi wsykoczyła :))

No z tym kominkiem to teraz mamy jazdy - bo wczesniej był źle postawiony - teraz stawialismy go na nowo i musimy go "przepalić", żeby zapach materiałów przestał się wydobywać... więc jak tylko lekko robi sie chłodniej to m pali - tylko, że i tak jest za ciepło i efekt taki, ze okna na oscierz a w kominku sie pali :baffled: Mam nadzieję, ze juz teraz bedzie ok - bo jak by przyszło go jeszcze raz burzyć i stawiać to ja juz dziękuję:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry