basia1807
mama trzech skarbów
to mam nadwageWydaje mi sieze wage sprzed ciazy tam trzeba wpisac... ale jakos dziwnie to liczy...

pierwszy raz w zyciu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to mam nadwageWydaje mi sieze wage sprzed ciazy tam trzeba wpisac... ale jakos dziwnie to liczy...

Basiu odpukac dobrze, zmiana lekarza mu przysluzyla i po krotkim czasie jak nigdy wyzdrowialhej Kasiu jak czuje sie Mateuszek... mam nadzieje ze zdrowy![]()
Oby jak najdluzej byl zdrowy

obyBasiu odpukac dobrze, zmiana lekarza mu przysluzyla i po krotkim czasie jak nigdy wyzdrowialOby jak najdluzej byl zdrowy
![]()

Wydaje mi sieze wage sprzed ciazy tam trzeba wpisac... ale jakos dziwnie to liczy...

Ja wpisałam obecna wage (78kg) i tak wyszła niedowaga,bo niby powinnam wazyc 85kg![]()
ja tez wpisąłam obecną i wyszło,że powinnam o 7 kg więcej ważyćJa wpisałam obecna wage (78kg) i tak wyszła niedowaga,bo niby powinnam wazyc 85kg![]()
Motyl mi wyszlo ze powinnam wazyc 100 kg!!!!Ja wpisałam obecna wage (78kg) i tak wyszła niedowaga,bo niby powinnam wazyc 85kg![]()

Tez wpisalam obecna wage

to wpisz wage sprzed ciazy i wyjdzie ci ile teraz powinnas wazyc![]()
,ale kto by sie przejmował ja czuje sie dobrze i Weronika tez bo fika
.