reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Do mnie tez polozna teraz raczej sie nie wybierze, bo wlasciwie po co??Dopiero po porodzie przychodzi, mam uraz do poloznych bo jedna mi tak mleko sciagnela podczas zastoju zezapalenie piersi dostalam, jakos mi do nich nieteskno. A szwy u nas zakladaja rozpuszczalne, u was nie??Az dziwne:eek::eek:

reklama
witam!!!
a ja mam dziś lenia,całe szczęście ,że mnie na zabiegi zawieżli i przywieżli:)
hmmm musze wymyśłić coś na obiad ,no i troche posprzątać:)
ale narazie troche z wami poklikam:):-):-):-)

a ja dowlekłam sie do domku i chyba zrobie sobie jakieś cappuccinko bo jestem jakaś nieteges dzisiaj
ale sprawe pozytywnie załatwilam,wiec sie cora bedzie cieszyc,ze na wycieczke jedzie
a gdzie Mika dzisiaj jej jeszcze nie było?

Do mnie tez polozna teraz raczej sie nie wybierze, bo wlasciwie po co??Dopiero po porodzie przychodzi, mam uraz do poloznych bo jedna mi tak mleko sciagnela podczas zastoju zezapalenie piersi dostalam, jakos mi do nich nieteskno. A szwy u nas zakladaja rozpuszczalne, u was nie??Az dziwne:eek::eek:
Unas nie ponoć nioby taki szpital dobry ,ale szwów rozpuszczanych nie zakładają kurcze.Licze teraz ,że nie pęknę ani mnie nie natną.

Z tym jest różnie, niektórzy twierdzą, że są złe i nie zakładają inni wolą po prostu zwykła, a jakie są u mnie to jeszcze nie pytałam :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry