reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc sierpniówki, chcialam sie przywitać i gonie czytac zaleglosci :-)
Mam dylemat czy nie zmieniac suwaczka mojego bo po dzisiejsze wizycie sama juz nie wiem co bedzie :-D wszystko opisalam w odpowiednim wątku :-D
czytałam czytałam,no to miałaś dzień pełen wrazeń i w sumie dalej tak na 100% niewiesz co to bedzie,chyba,ze juz córa rzeczywiscie

reklama
Czesc sierpniówki, chcialam sie przywitać i gonie czytac zaleglosci :-)
Mam dylemat czy nie zmieniac suwaczka mojego bo po dzisiejsze wizycie sama juz nie wiem co bedzie :-D wszystko opisalam w odpowiednim wątku :-D

No to nie chciałabym byc w twojej sytuacji
Chociaż z tego co pamiętam bardzo chciałaś córeczkę
:-)

No tak :) chciałam bardzo córeczkę na początku :)) potem już mi przeszło nastawiłam się i cieszyłam bardzo z chłopca :-D ciuszki niebieskie, imie prawdopodobne Marcel :) i już tak do brzuszka mówić zaczelismy a tu taka heca :szok: najważniejsze że zdrowo rośnie, w sumie to nie wiem już teraz sama na 100% kto tam u mnie buszuje ale za miesiąc idę na prywatne usg więc mam nadzieje ze juz bedzie wiadomo uff, ale przecież raczej nie odpadł, więc pewnie tylko zakamuflował się co?! :-D wszystko jedno, ważne że rośnie i kopie jak tralala

Ostatnia edycja:
Witajcie...
mam nadzieje ze u Was wszystko ok, u nas w nocy przeszła wielka burza i nie miałam prądu, potem mi net wcięło i dopiero teraz mogłam sie odezwać.
Wkurzałam sie bo mój miał sie na skypie odezwać czy doleciał szczęsliwie a tu jak na złość brak netu, czy to nie złośliwość losu???
Uff ale u niego wszystko ok, tylko odliczam dni do powrotu...:tak:

obiecalam zjecie brzuszka:-D

Załączniki

• 20090527930.jpg
    20090527930.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry