_karincia_
Fanka BB :)
Ja dziś na obiad kurczak w sosie słodko kwaśnym więc pewnie tez będzie mnie zgaga paliła 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny, a planukjecie jakos wakacje,wyjazd?
Ja z jednej str baaardzo chce nad morze, ale z drugiej str jakos sie boje i wiem ,że wytrzymam tam gora tydzień,a potem to bede sie denerwowala,trudno mi sprecyzowac czym sie bede denerwowala,ale jakos tak teraz mam ,że za dlugo poza domem nie wytrzymuje...Na a poza tym na Hel z Warszawy troche jest i ta podroz tez mnie odrzuca...Nie wiem co mam zrobic...A jak Wy robicie? wyjezdzacie czy nie? A moze to juz w ogole za poxno na wyjazdy i lepiej w domu zostac?! Ja jak bym miala w ogole pojechac to przed 20 czerwca,a wiec tak kolo 10 czerwca...ale nie wiem. A jak zaczene tam rodzic????

ale wytłumacz mu,ze tak nawet nie wolno bo to nie przepisowo,dziecko musi być w fotelikuA i jeszcze jedno muszę Wam napisać:
wyobrażacie sobie że mój mąż nie chce wziąć ze sobą fotelika dla dziecka przyjeżdżając po mnie do szpitala
Twierdzi że to będzie takie maleństwo że na kolanach się je przewiezie![]()
A i jeszcze jedno muszę Wam napisać:
wyobrażacie sobie że mój mąż nie chce wziąć ze sobą fotelika dla dziecka przyjeżdżając po mnie do szpitala
Twierdzi że to będzie takie maleństwo że na kolanach się je przewiezie![]()
ja podobnie,dlatego bede pożyczła na wyjscie od szwagierki chyba ze wcześniej bede miała juz swójbez fotelika to mandacik chyba co? tylko w taksówce nie ma obowiązku?
ja sobie nie wyobrażam bez fotelika z noworodkiem?