reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
heloł heloł ;-)

u mnie dzis pieknie sloneczko przyswieca, a mialo byc brzydko hmm :eek:

fajnie, ze 8 kwadracik juz tak blisko :-)
ja tam sie ciesze, ze juz coraz blizej :-)
choc leki i obawy sa, wiadomo... :sorry:

pamietam, ze jakis czas temu na tapecie byl temat wyzynajacych sie ósemek... :confused2: Ale nie dogrzebie sie juz chyba do niego :sorry:
dziewczyny, wlasnie od kilku dni sie mecze, boli mnie juz cala polowka glowy :no::wściekła/y:
jak dlugo to moze potrwac, i co moge zrobic, zeby choc na troche usmiezyc ten bol? :baffled:

to superowo Mola, pochwal sie :tak::tak::tak::tak:
Wkleje Wam fotke jak zrobie:tak::tak: Zmienilam auto bo mialam 3 drzwiowe sportowe i wozek sie nie miescil do bagaznika, a to jest 5 drzwiowe i ma duzy bagaznik:tak: Poza tym jest dla mnie wazna kwestia bezpieczenstwa. Kiedys mialam wypadek i o wlos uszlam z zyciem wiec od kiedy jest dzidzia musze miec bezpieczne auto.

a co on mówi? chce być czy nie?
Właśnie najgorsze jest to że on do końca nie wie chciał by ale się boi że nie będzie umiał mi pomóc ale wiem że on się będzie denerwował a przy tym i mnie....
Szkoda by było żeby pezegapił(nie wiem czy to dobre określenie) narodziny pierwszego dziecka!!!Z waszych opisów wnioskuje że faceci się przydaja i dla nich też to wielkie wydarzenie....

Ja rozmawialam z kolega na ten temat i powiedzial ze zona bardzo chciala zeby on byl przy niej i poszedl. Niestety na dobre im to nie wyszlo bo mial blokade w zwiazku z seksem pozniej. Niektorzy mezczyzni sie nie nadaja i ja bym osobiscie nie naciskala jesli facet nie czuje sie na silach.

No własnie dziewczyny różnie to bywa.pusciłam kiedyś mu filmik z porodu z netu to troche wyglądał na przerażonego widokiem krwi i krzyczącej kobiety a jak mu póżniej powiedziałam że jakie to piękne jak się dzidzia rodzi i już jest na świecie a on na to że straszne:szok:

reklama
Ja rozmawialam z kolega na ten temat i powiedzial ze zona bardzo chciala zeby on byl przy niej i poszedl. Niestety na dobre im to nie wyszlo bo mial blokade w zwiazku z seksem pozniej. Niektorzy mezczyzni sie nie nadaja i ja bym osobiscie nie naciskala jesli facet nie czuje sie na silach.
eeee tu nie chodzi by facet patrzał w małą i widział wszystko ze szczególami, ma być przy rodzącej trzymać ją za ręke dodawać sił i otuchy ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry