Mika75
Fanka BB :)
a co on mówi? chce być czy nie?Aj bo się jakoś coraz bardziej tym stresuje a w dodatku nie wiem jeszcze z kim będę rodzić chciałabym żeby mój był przy mnie ale się boje że on nie wytrzyma![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co on mówi? chce być czy nie?Aj bo się jakoś coraz bardziej tym stresuje a w dodatku nie wiem jeszcze z kim będę rodzić chciałabym żeby mój był przy mnie ale się boje że on nie wytrzyma![]()

Ale nie dogrzebie sie juz chyba do niego

Wkleje Wam fotke jak zrobieto superowo Mola, pochwal sie![]()

Zmienilam auto bo mialam 3 drzwiowe sportowe i wozek sie nie miescil do bagaznika, a to jest 5 drzwiowe i ma duzy bagaznik
Poza tym jest dla mnie wazna kwestia bezpieczenstwa. Kiedys mialam wypadek i o wlos uszlam z zyciem wiec od kiedy jest dzidzia musze miec bezpieczne auto.Aj bo się jakoś coraz bardziej tym stresuje a w dodatku nie wiem jeszcze z kim będę rodzić chciałabym żeby mój był przy mnie ale się boje że on nie wytrzyma![]()

Co nie wytrzyma,niech sie zahartuje;-).W konicu to my rodzimy mezczyzni maja nam pomóc![]()
w koncu ta najgorsza robote to same musimy odwalic 

Właśnie najgorsze jest to że on do końca nie wie chciał by ale się boi że nie będzie umiał mi pomóc ale wiem że on się będzie denerwował a przy tym i mnie....a co on mówi? chce być czy nie?

eeee tu nie chodzi by facet patrzał w małą i widział wszystko ze szczególami, ma być przy rodzącej trzymać ją za ręke dodawać sił i otuchy ....Ja rozmawialam z kolega na ten temat i powiedzial ze zona bardzo chciala zeby on byl przy niej i poszedl. Niestety na dobre im to nie wyszlo bo mial blokade w zwiazku z seksem pozniej. Niektorzy mezczyzni sie nie nadaja i ja bym osobiscie nie naciskala jesli facet nie czuje sie na silach.