reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien dobry...

pogoda pod psem i taki tez moj humor. Zupelnie sie nie wyplam...

Wczoraj wieczorem mialam zle informacje z pracy, a w nocy snilo mi sie ze urodzilam 18 lipca, a ze to przed zaplanowanym CC, to nie byli przygotowani i opoznili cesarke przez co mozecie sie domyslic, zaszkodzili dziecku.... obudzilam sie z twarza morka od lez ok 2 w nocy i do rana juz nie moglam zasnac, bo mialam kontynuacje snu i plakalam jeszcze wiecej.. o rany....

reklama
a ja zaliczyłam z rana załamkę jak weszłam na wagę. Bardzo liczyłam że nie zobaczę trzycyfrowej wagi, ale niestety. Pocieszam się że to woda w organizmnie bo faktycznie nogi mi juz też zaczynaja puchnąć.

Miranda zrob tak jak ja nie wymieniaj zuzytych baterii;-)i stres z glowy:-D
Witam tak w ogole/ ale paskudna pogoda fujjjj deszcz pada. Ale pociesza mnie to ze u nas na warmii i mazurach ma byc piekna pogoda a w pozostalych regionach ma padac:-DChoc raz u nas bedzie ladniej, chyba ze cos sie zmieni:eek:

reklama
Dziendoberek piatkowy ;-)
Byłam odwieść córke do szkoły bo dziś wycieczka, ale pogoda nie taka więc nie wiem jak to bedzie... wróci z katarem pewnie... a mi sie dziś przysnęło ciut wiec od rana zapieprz, teraz chwilka oddechu z kawką :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry