reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja tez dzis zrobilam ciasto z truskawkami i wyszło pyyyyyyszzneee!!!!!!!!!!!!!!!!! właściwie to wczoraj zrobiłam ale dopiero dzis jedlismy bo galaretka musiała zastygnąć. ide sobie ukroic jeszcze kawałek :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

Nadrobilam zaleglosci:tak: Wyjatkowo duzo dzisiaj mowilyscie o jedzeniu! :-D chyba dlatego ze taka pogoda byla to wcinalyscie:tak:
Po wypelnieniu wszystkichy papierow w urzedzie komunikacji doszlam do wniosku ze bez sensu bede rejestrowala auto bo w czerwcu bede zmieniala adres zameldowania:baffled: Czeka mnie zmiana wszystkich dokumentow i dopiero wtedy sobie przerejestruje auto. Tym sposobem zmarnowalam kupe czasu:wściekła/y:
Deli, Audi A4.
Meczy mnie zgaga i nie chce mi sie spac. A do tego mala sie od obiadu nie ruszyla i sie stresuje. Ja to sie mam z tymi jej ruchami:baffled:

:szok: o rany tylko ja tak wczesnie przed kompem???cala noc nie spalam i jak na razie sie na sen nie zapowiada:( najpierw mialam skurcze a w nocy mala tak sie wiercila ze sobie miejsca znalezc nie moglam...juz wiem czemu maluszek za dnia jest spokojny hehehe dokucza mamusi po nocy i pozniej odsypia:)
dziendoberek wszystkim:)

reklama
dzien dobry :)

Mola- szkoda, ze stracilas na darmo tyle czasu, ale dobrze, ze sie w pore zorientowalas, zeby nie ruszac tej rejestracji ;-)
poki co, niech sie autko dobrze spisuje :-)

ja juz od 5:30 na nogach, bo męzus wyjatkowo wcześniej do pracy pojechał. Więc spacer z psiakiem zaliczony, sniadanko zjedzone, prochy lykniete, zaleglosci z wczoraj poczytane .... :-D
a teraz wskakuje do lozka, moze uda mi sie jeszcze zasnac przy kasiazce :-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry