reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry laski.
Ja mam podswiadomego nerwa bo dzis uczelnia:baffled: Nie wyobrazacie sobie jak mi sie nie chce!!:no: Mam dzis pierwszy egzamin w tej sesji a ksiazki nawet nie otworzylam. Jak zdam to bedzie jakis cud a ze cuda rzadko sie zdazaja to na bank sie szykuje na poprawke:confused2:
O 18 ide ogladac oddzial poloznictwa:szok:
Mola w takim razie trzymam kciuki za CUD :-D:-D:-D:-D
bądź dobrej mysli....
potem zdasz reklacje z połoznictwa :)

reklama
Hej!
Ja juz wczoraj nie zaglądałam bo bardzo źle sie czułam - Antek jakos tak się wziął i ułozył, że brzuch był cały napiety i pobolewał, nawet sie zastanawiałam czy nie jechac do szpitala. Ale jak sie położyłam to odpuściło, chociaz jemu chyba generalnie przeszkadza jak ja siedzę :eek:

Pogoda w wawie obrzydliwa... leje, zimno i okropnie... przez to, że mnie tak brzuch wieczorem bolał to bardzo źle spałam bo cały czas "czekałam" na ruchy bo mi się jakies głupoty w głowie roiły...

Nie chce mi się nic robić, a musze jechac po jakieś zakupy spożywcze bo nie ma co jeść :baffled:

Hej wszystkim! U mnie dzisiaj też paskudna pogoda a nawet śnieg sypał, normalnie jakaś paranoja.Nie chce mi się nawet iść do pracy w taką pogodę ale jeszcze 2 dni i idę już sobie na wolne. Życzę miłego dzionka

Hej!
Ja juz wczoraj nie zaglądałam bo bardzo źle sie czułam - Antek jakos tak się wziął i ułozył, że brzuch był cały napiety i pobolewał, nawet sie zastanawiałam czy nie jechac do szpitala. Ale jak sie położyłam to odpuściło, chociaz jemu chyba generalnie przeszkadza jak ja siedzę :eek:

Pogoda w wawie obrzydliwa... leje, zimno i okropnie... przez to, że mnie tak brzuch wieczorem bolał to bardzo źle spałam bo cały czas "czekałam" na ruchy bo mi się jakies głupoty w głowie roiły...

Nie chce mi się nic robić, a musze jechac po jakieś zakupy spożywcze bo nie ma co jeść :baffled:
Ja tez mialam wczoraj stresa w zwiazku z tym ze mala sie nie ruszala. Po pierwszej kopnela ze 2 razy wiec zasnelam. Od rana tez ledwo ledwo daje o sobie znac:baffled: ale najwazniejsze ze daje:tak:

Hej!

Ola wychodzi na to, ze wszystkie Antki nie lubia jak ich mamy siedza... u mnie dokladnie to samo (jedno z 3 imion na shortliscie to Antoni ;-).
Jak posiedze chwile, zaraz zaczyna sie przeciagac i mam dwie gule, jedna w prawym boku pod zebrami twarda jak kamien a druga w lewym boku na dole. Mlody juz sie odwrocil glowka w dol i lekarz mowi, ze gdy mam takie "gule", to oznacza, ze on prostuje nogi i rece i sie przeciaga....

Ja tezmialam jechac po zakupy, bo lodowka pusta a w ten weekend ciazko bedzie zrobic porzadne zakupy, bo jutro mamy chrzest o 11 rano a w niedziele szkola rodzenia na 10 (do 13) a potem urodziny mojego chrzesniaka... i zostalabym z pusta lodowka na caly tydzien. Ale kolezanka polecila mi sklep Frisco... ona mam malutkie dziecko i zamawia u nich zakupy juz kilka miesiecy - nawaet warzywa i owoce + mieso! i nigdy zadnej wpadki nie bylo. Ja wczoraj wieczorem zamowilam zakupy i dzis po 15 beda. dostawa bezplatna ;-) www.frisco.pl

reklama
ja tez czały czas tylko czekam aż syncio się powierci ale zrobił się tak leniwy ,że 2 razy dzienie ledwo się ruszy i na tym koniec.
mam nadzieję że poprostu tak jakoś sie ułozył iż słabo go czuć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry