reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ann to dużo odpoczywaj!!!:tak:

Zwierzaczki są super!!!:-D
Musze w końcu zrobić fotke nowym kotkom ale kocica pilnuje i nie daje nawet popatrzeć,może jeszcze z tydzień i wyjdą same....
A ja poleżałam i mi troszke lepiej ale dziś lepiej jak poleżę więcej będzie lepiej....:tak:

reklama
No ja tez sie ciesze bardzo, bo sie troche przestraszylam...
ale juz obiecalam byc grzeczna i nic nie robic a tylko odpoczywac,
w koncu mi sie nalezy niech inni troche kolo mnie porobia :-p:-D

u nas dzisiaj ladne sloneczko i juz 20 st i do tego dlugi weekend sie szykuje bo w pon wolne

milego dnia

noo, pogoda barowa, u mnie też leje, tak sobie myślę że wypiłabym sobie coś wieczorkiem... wisnióweczke mam własnej roboty, krem kawowy, tak patrzę i smaka sobie robię.... a troszke upłynie jeszcze czasu zanim na spokojnie można bedzie wypić :baffled::baffled::baffled::baffled: kurcze jednak zakazany owoc....:szok::szok::szok:

I ja sie jeszcez dzis witam
Zaliczylam jeszcze z rana cukier z dwugodzinnym siedzeniem w przychodni jakas makabra :no:
Pierwszy pomiar na czczo 90 po wypiciu (75 ) mnie troche nastarszyla bo wynosil 240 a po kolejnej godzinie 140 wiec Pani doktor internistaka mnie uspokoila ze jest dobrze wystarczy tylko dieta i wszystko w porzadku
Malinko pytalas na ile jade a wiec wybieram sie na 2 tygodnie wracam 14 czerwca a dzis w nocy wyjezdzam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry