reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piwonia 2 dzięki za zaproszenie:-) mam do was małe pytanko, chciałam sobie zamontować zdjęcie i suwaczka ale jestem noga z informatyki i nie wiem jak to zrobić. zdjęcie niby wkleiłam ale na stronie się nie pokazuje, a suwaczek to juz w ogóle wyższa szkoła jazdy:tak:

reklama
piwonia jak lubisz dużo ludzi i huk to polecam Ci Włochy,mi się nie podobało,chciałabym odpocząc od hałasu paryskiego dlatego jeżdzę do Polskich małych miejscowości,zielonych i czystych z małą ilością ludzi:)

piwonia jak lubisz dużo ludzi i huk to polecam Ci Włochy,mi się nie podobało,chciałabym odpocząc od hałasu paryskiego dlatego jeżdzę do Polskich małych miejscowości,zielonych i czystych z małą ilością ludzi:)
nie lubie tłumow ale to i owo chciałabym tam poprostu zobaczyć,bardzo lubię zwiedzać

Piwonia 2 dzięki za zaproszenie:-) mam do was małe pytanko, chciałam sobie zamontować zdjęcie i suwaczka ale jestem noga z informatyki i nie wiem jak to zrobić. zdjęcie niby wkleiłam ale na stronie się nie pokazuje, a suwaczek to juz w ogóle wyższa szkoła jazdy:tak:
suwaczek wklejamy w sygnaturkę w profilu,a fotkę w avatar

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PIWONIA my w zeszłym roku bylismy cały lipiec we Włoszech - najdalej na południe dotarlismy do Neapolu. Anielka miała 1,9 i spisywała sie bosko - a robilismy dziennie nawet po 400 km, zwiedzaliśmy muzea (odpuscilismy sobie tylko Rzym bylismy tam wcześniej). super przeżycie, super fotki - skoro nam sie udało - Wam tez napewno się uda!
A takie mamy foty min:) To moja Anielka a na jednej focie tez ja:) Ehhh jakbym chciała jeszcze raz... no może za rok sie uda juz w czwórkę zjechac jakiś kraj

PIWONIA na pewno sie uda! Nam wszyscy odradzali, że to poroniony pomysł taka wyprawa z małym dzieckiem... ale to były naprawdę super wakacje. I wbrew pozorom bardzo duzo można z takim brzdącem zobaczyć - a z przygód to na antycznych posadzkach w Rawennie Anielka ukruszyła sobie jedynkę :baffled:

Malgos. Ja niedawno też męczyłam sie z suwaczkami. Ale dałam radę. Najpierw wejdź na jakąś stronę z suwaczkami i sobie zrób swój. Tam prowadzą krok po kroku. Jak kuż będziesz miała, to będziesz też miała podany adres tego suwaczka (on zaczyna się od literek URL). Jak już to będziesz miała to napiszę Ci co dalej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry