reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
PIWONIA na pewno sie uda! Nam wszyscy odradzali, że to poroniony pomysł taka wyprawa z małym dzieckiem... ale to były naprawdę super wakacje. I wbrew pozorom bardzo duzo można z takim brzdącem zobaczyć - a z przygód to na antycznych posadzkach w Rawennie Anielka ukruszyła sobie jedynkę :baffled:
moja kumpela wybrala sie rowerem do Polski,z trzyletnim dzieckim,meżem i powiem, jeszcze ze lekko w ciązy juz byla,stukaliśmy sie w czola,a oni dopieli swego,to dopiero był poroniony pomysl,ale,udało im sie!

dam znac kobietki:)pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malgos. Ja niedawno też męczyłam sie z suwaczkami. Ale dałam radę. Najpierw wejdź na jakąś stronę z suwaczkami i sobie zrób swój. Tam prowadzą krok po kroku. Jak kuż będziesz miała, to będziesz też miała podany adres tego suwaczka (on zaczyna się od literek URL). Jak już to będziesz miała to napiszę Ci co dalej
No jeden niby mi się udało zrobić z drugim mam kłopot:baffled: wkurza mnie jak nie mogę sobie z czymś poradzić a coś mi nie wychodzi w tym suwaczku ciągle wyskakuje że nie mam napisanego tekstu, a mam:angry:

i nie ma go dalej :(

Gratulacje przyszła mamusiu ja tez mam termin na sierpien 23 jestesmy z meżem bardzo szczęśliwi co prawda co do mojego terminu jeżeli by się przesunał o tydzien a jest takie prawdopodobienstwo to w rocznicę ślubu tzn 30 sierpnia mieli byśmy prezęt na całe zycie mieć taka mała fasoleczkę w brzuszku to cos pięknego i tylko tak naprawdę to my kobietki tylko to wiemy pozdrawiam przyszłe mamuśki monia

Jak tak to wejdź w szybkie menu ( na górze takie różowe). Tam wybierz edytuj sygnaturę. I ten adres suwaczka wpisz w to okienko twoja sygnatura (takie duże, obok ma buźki)

Następnie naciśnij podgląd sygnatury, a póżniej zapisz sygnaturę. I powinno się pojawić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry