reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Efe no mnie tez juz szlak trafi powstrzymuje sie tez od wymiotow bo potem jest tylko gorzej, juz trace nadzieje ze to sie kiedykolwiek skonczy a najgorsza jest dla mnie noc mdlosci mnie budza i nie moge spac, a wymiotowac nie chce bo synka w koncu obudze, sama juz nie wiem co robic

ide się położyć bo mnie coś przytkało po obiedzie. współczuje wam dziewczyny , ja mam czasem mdłości ale mi przechodzi wymiotowałam tylko raz, mam nadzieje że się nie odmieni

Efe no mnie tez juz szlak trafi powstrzymuje sie tez od wymiotow bo potem jest tylko gorzej, juz trace nadzieje ze to sie kiedykolwiek skonczy a najgorsza jest dla mnie noc mdlosci mnie budza i nie moge spac, a wymiotowac nie chce bo synka w koncu obudze, sama juz nie wiem co robic
Kasiu jak to cię w nocy budzi to już naprawdę źle. Ja śpie snem kamiennym, ale podobno mi się ta umiejętność wyłączy jak się Maleństwo urodzi :-(
Mój Kochany piecze boczek z przyprawami i zapach się unosi, więc idę zupkę podgrzać i coś ciepłego na żołądek wrzucę. Może pomoże.:confused:

Jak pomoże dam znać:)
No i się zaczynają moje seriale(Veronica Mars i Chirurdzy), więc się ulotnię. Do wieczora;-) I oby nam już przeszło:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no dziewczyny wracajcie do zdrowia:tak:
ja co prawda juz tych zlych dni juz prawie nie pamietam ,ale za to jakaś depresja zimowa mnie dopadła:zawstydzona/y: jeszcze jabłek zabrakło w domku, a mam na nie wielka ochotę...najszmieszniejsze jest to, że przed ciążą nie mogłam na nie patrzeć....oj ciaża zmienia upodobania:rofl2:

No Roksana to juz napewno sa dziewczynki ja jablek tez nigdy nie lubilam a teraz po prostu musza byc w domu, Najlepiej mi smakuja ze wszystkich owocow:-)

No nie teraz to juz za duzo, zgladasz ode mnie:angry::eek::-DU mnie caly czas w obrocie jablka i pomarancze, jeszcze uwielbiam gruszki ale drogie paskudy sa.
A pomarancze w tesco teraz po 2,5 wysylam Meza po pare kilo jutro:happy:

kasia ja jak nie mam jednej z tych rzeczy to warjuje...w biedrące są dobre pomarancze:-D i tez kiedys za nimi nie przepadałam. mandarynkami już sie przejadłam i od czasu do czasu lubie podjeść winogrona:tak:

Kasia dziewuchy u nas bedą jak złoto:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry