reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
na bank:wściekła/y:U nas biedronka juz msc zamknieta, remont, ale te w tesco tez dobre slodki, winogrona tez lubie, za truskawkami nie przepadam, ale takie z ogrodka skubne.

To jak od tego zależy czy będą dziewczynki, to ja obiecuję jeść po kilogramie dziennie i jabłek i pomarańczy. Żeby tylko córeczka była!
Zakladamy klub pozeraczy jablek i pomaranczy:-)Nagroda dla kazdego czlonka coreczka:wściekła/y::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ha żeby to takie proste było:-D my juz z Kasią jesteśmy zdesperowane...bo nam dziewczyny sie marzą:-D

Ja też jestem zdesperowana! Na widok córek koleżanek łzy mi napływają do oczu! Córa mi już kilka razy się śniła!

Zakladamy klub pozeraczy jablek i pomaranczy:-)Nagroda dla kazdego czlonka coreczka:wściekła/y::-)

Zapisuję się jako pierwsza!!!!!!!!!!!!

wczoraj dosyć dużo pisałyście o truskawkach więc wziełam z lodówki paczkę mrożonych zalałam mlekiem i zrobilam koktajl..oj jak mi na żołądku on stał:baffled:

Roksana zdesperowana to ja juz od dawna jestem, odkad pamietam:baffled:Jak mi na usg w drugiej ciazy powiedzieli ze chlopak to od razu smutno sie zrobilo, no a teraz juz jest i baaaaardzo go kocham, tego malego lujka. Ale desperacja zostala fakt
Tez jestes przyjeta nagroda do odebrania w sierpniu

Dobra lece teraz z malym do mamuski nasluchac sie narzekan:baffled::confused:Odezwe sie wieczorem:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry