Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spakowana? ja mam taki pie..... w domu ze nic nie moge znalesć..dzisiaj skończyli łazienke czekam az mój mąż pralkę wniesie ,bo mi szafe zastawila i nie moge sie spakowac, bo tam ciuchy mamRoksana jak zwykle nasluchalam sie o ich chorobach o tym jak sie obydwoje zle czuja, a mnie jakos sie nigdy nie zapytala jak ja sie czujeJa jabluszek dzis tyle zjadlam ze juz chyba nie zmieszcze
A jak ty spakowana?

czytałas Kasia cytrusy na chłopakaJak wasze samopoczucie w ciąży? Ja mam straszną ochotę na cytrusy. Podobno oznacza to narodziny chłopczyka? Co wy o tym sądzicie?![]()

a ja tak pomarańcze lubie
No co ty ja jadam pomarancze i mam zamiar dziewczynke urodzic, choc bardziej mnie ciagnie w kierunku jablekJak wasze samopoczucie w ciąży? Ja mam straszną ochotę na cytrusy. Podobno oznacza to narodziny chłopczyka? Co wy o tym sądzicie?![]()
za mało mu płacilaś?Ja remontuje lazienke juz od listopada i konca nie widac, bo mi majster strajkuje.![]()

a mój dzisiaj skonczył ale tak ze maż poprawia