Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nigdy nie miałam,ale mama dosć często ma i obrączka pociera,a jak nie pomoże po jednym dniu to rumiankiem lub esenscją z herbaty tez mozna przykładaću nas remont też planowany na wiosnę, ja już bym chciała ale trzeba poczekać az się cieplej zrobi....
A dziewczyny miałyście kiedyś jęczmień na oku??Bo mi chyba się coś zaczeło robić w życiu nie miałam, ale jest jakaś jasna kropeczke i opuchnięte, trę złotem bo ponoć pomaga
![]()
no nie wiem czy te złoto tak pomaga? mi przynajmniej nie pomogło .. ja przewaznie czekam aż samo przejdzie;-)u nas remont też planowany na wiosnę, ja już bym chciała ale trzeba poczekać az się cieplej zrobi....
A dziewczyny miałyście kiedyś jęczmień na oku??Bo mi chyba się coś zaczeło robić w życiu nie miałam, ale jest jakaś jasna kropeczke i opuchnięte, trę złotem bo ponoć pomaga
![]()
oj no to nie fajnie:-(A ja przed chwila bliskie spotkanie z panem kibelkiem, kurde nie skonczy sie to![]()
tak nawet jest osobny wąteczek na sierpniówkach o imionach,kuknij sobie;-)kochaniutkie a teraz pytanie z innej beczki. myślałyście już o imionach dla maleństw?
ale wy sie macie z tymi mdłościamiA ja przed chwila bliskie spotkanie z panem kibelkiem, kurde nie skonczy sie to![]()
współczuje