reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no pewnie malgos,nawet brałam po uwagę imię małgosia:) bardzo podoba mi się to imię. no i szukalam imion innych niż ta, którą widziałam jako:"najpopularniejsze imiona "w jakims usc
OOOO bardzo mi miło Małgorzata to PERŁA i dużo się zgadza jeśli chodzi o opis ludzi z tym imieniem:-)

a jak można wejść na to forum o imionach?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moni_30 slyszalysmy ale wiesz co jestem zdania ze jakbysmy mialy tak wszystkim sie przejmowac, to moze za jakies 10 lat sie okaze ze np. witaminy sa niezdrowe. Ja wyznaje zasade wszystko ale z umiarem.
Mysle ze jaki alkoholiczki czy narkomanki potrafia zdrowe dzieci urodzic to od kilku tabletek no-spy zaraz tez nic sie nie stanie

moni_30 slyszalysmy ale wiesz co jestem zdania ze jakbysmy mialy tak wszystkim sie przejmowac, to moze za jakies 10 lat sie okaze ze np. witaminy sa niezdrowe. Ja wyznaje zasade wszystko ale z umiarem.
Mysle ze jaki alkoholiczki czy narkomanki potrafia zdrowe dzieci urodzic to od kilku tabletek no-spy zaraz tez nic sie nie stanie
zgadzam sie z tym

tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2009-f272/imiona-dla-maluszkow-23041/index4.html

malgos, to nie jest forum tylko strona: najpopularniesze imiona nadawane w warszawie ( chyba tak to znalazłam). miastem się nie sugeruj, też stamtąd nie pochodze:)
podobno coraz to ludzi nadaje imion tj.stasiu, jasiu, itp- wracają do łask imiona naszych dziadków:)

zgadzam sie z tym
w sumie to pewnie macie rację. jestem w ciąży po raz pierwszy i wszystko tak przeżywam. Fajnie , że jesteście i możecie coś poradzić:)

w sumie to pewnie macie rację. jestem w ciąży po raz pierwszy i wszystko tak przeżywam. Fajnie , że jesteście i możecie coś poradzić:)
ja myśleże po to są własnie takie fora,żeby sie pytać i dowiadywać czegos innego,nowego albo rozwiazywać problemy,to moja 4 ciąża,ale poród bedzie 3,wiec tez pewnych rzeczy sie znowu na nowo uczę,bo moje dzieci juz dawno z pieluszek wyrosły

a Ty juz już masz jakieś typy?
podoba mi sie jeszcze imię Hania. Z imieniem dla chłopca mam problem:)
Mam kilka imion ale muszę uważnie przejrzeć opisy, bo z doświadczenia mojego rodzeństwa i znajomych wiem że z tym nie jest łatwo. dzieci utożsamiają się z opisem imienia. Myślałam o Gabrysi, Amelce, Danielu, Kacprze, Mikołaju, a pewno do porodu jeszcze nie jedno mi się spodoba:-)

reklama
ja myśleże po to są własnie takie fora,żeby sie pytać i dowiadywać czegos innego,nowego albo rozwiazywać problemy,to moja 4 ciąża,ale poród bedzie 3,wiec tez pewnych rzeczy sie znowu na nowo uczę,bo moje dzieci juz dawno z pieluszek wyrosły
W takim razie chylę czoło, napewno wiesz o czym mówisz. Masz już doświadczenie, którym mam nadzieję podzielisz się z nami w razie wszelkich niepokojów. To moja pierwsza ciąża i tak naprawdę to czytam wszystko co wpadnie mi w ręcę nt. ciąży i macierzystwa. Jest jednak wiele rzeczy, których po prostu w książkach nie ma.

a zapiszecie się do szkoły rodzenia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry