reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja znowu na chwile pogoda rzeczywiście paskudna a mnie kaszel wykańcza czwarty dzień antybiotyk biorę Duomox 1g 2 x dz.ale niezbyt mi pomaga wcześniej miałam ten Bioparox czy jakoś tak a poza tym chyba piłkarza jakiegoś bendziemy mieć bo dziecko takie ruchliwe strasznie sie wierci mam nadzieje że potem się troche wyciszy bo inaczej zanim nienadążymy ,

witam popołudniowo

poszłam dziś kupić biustonosz do karmienia (Alles - naprawdę mają super te staniki i rozsądne cenowo). No więc, okazało się, że noszę rozmiar 75F!!!! A do tej pory panie w sklepie Triumpha wciskały mi 80C. Co to znaczy profesjonalna pomoc! A mi się wydawało, że przyrosło mi tylko z B do C... ha ha ha:-D:-D:-D a tutaj się okazuje że z B do F! wciąż nie mogę w to uwierzyć.

Ale też numeracja nierówna jest ja przed ciążą miałam biustonosze rozmiar b,c i d a każdy taki sam (jednak przeważało c) jedni zawyżają aa inni zaniżają dlatego ja się boje kupować np przez allegro jeśli wymiarów nie dadzą dokładnych.
Aga u ciebie inny klimat a u nas ostatnio albo upał ,duchota albo ziąb i nie trudno o choróbsko:(
ja mam nadzieję ze nic już przed porodem nie załapię:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry