Piwonia_2
Fanka BB :)
ja podobnie,ale po 6 tygodniach jak zrobie mały zabieg to chyba ta wkładke założę teżJa na tabletki albo zastrzyki bo bede karmic piersia, ale napewno sie zabezpiecze i to porzadnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja podobnie,ale po 6 tygodniach jak zrobie mały zabieg to chyba ta wkładke założę teżJa na tabletki albo zastrzyki bo bede karmic piersia, ale napewno sie zabezpiecze i to porzadnie![]()
a jakie tabletki brałaś?mi tabletek nie wolno najpierw od jednych przytyłam w 10 mieś 12 kilo a od drugich 2 mieś chodziłam z bólem głowy![]()
no i co? okazało się że fasolka się już zagnieździła
taki suprajs....ja talarki z Lajkonika....no i zjadłam mała pakę karkersów.........
póżniej to jakoś zrzucimy:-)Ja umówiłam się na wizytę do gina początkiem grudnia bo chciałam żeby przepisał mi tabletki... dośc miałam gumekno i co? okazało się że fasolka się już zagnieździła
taki suprajs....
hehe Moni, ja pochłonełam 5 kanapek z pasztetem i pomidorkiem~!!! bo taki świeżutki chlebek był.... aaa masakra... brzuchol rośnie, ale to sadełko a nie dzidzia
Małgoś no tak, Twoja mam rację ma,,,, tylko czy to się da zrobić?![]()
i też pysznieja talarki z Lajkonika

tez tak miałam po tych pierwszych,ale brałam je przed pierwszą i drugą ciazą,a potem juz nie mogłam żadnych brać ze wzgledu na kłopoty z żołądkiemod 14 roku życia mnóstwo ich zjadłam
a przytyłam po cilest a głowa od yasminelle czy jakoś tak![]()