reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U nas tez pieknie slonko swieci, wlasnie wrocilam ze spaceru z synkiem. Az chce sie zyc. Ja juz chce wiosne:-D:-D

No wlasnie Piwonia masz racje jak ssie ciagle glod to lepiej po trochu a czesciej. A ja dalej nic nie przytylam i jestem heppy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aniaso Tobie jak najbardziej to przytycie :-) a mi w boczki idzie oj idzie :-D jakoś mi bioderka sie poszerzyły ... :-D

Oj i jak czekam już na wiosnę, a potem maj i bzy.... :-) uwielbiam!

a propo fryzjera słyszałam różne wersje na temat farbowania włosów i w końcu nie wiem czy można czy nie. Jak sądzicie?
Ja pytałam mojego gina w 9 tc i powiedział, że bez najmniejszych przeszkód. Od razu wzięłam się do roboty :-D, bo odrosty to już miałam takie, że.... Bałam się jednak zaszkodzić dzieciaczkowi i bez zgody lekarza wolałam nie eksperymentować.

mi też bardzo brzuszek wybiło aczkolwiek rano troche go znika :szok: moze datelego że jeszcze na brzuszku śpie jak sie uda i sie ugniata ? :confused: ...hmmm nie jednak to było głupie pytanie :sorry2:

Ja mam dziś lenia i nic mi się nie chce.
Może tylko na jakiś spacerek pójdę.

Po za tym zbieram siły, bo ekipa kończy mieszkanko i dopiero mnie sprzątanie czeka. No, ale warto w końcu człowiek na swoim będzie ;-).

reklama
cześć dziewczyny, jestem tu nowa i zielona:happy:, też mam termin na sierpień na 3 dokładnie. Mam trochę stracha, bo ciutkę komplikacji w ciąży.To moje 2 ciąża, jestem mamą Aniołka Sławcia, i trochę źle mi z tym wszystkim...
Kilka dni temu widziałam moje maleństwo, fikało nóżkami i wsadzało sobie kciuka do buzi!!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry