reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No następnym razem będę wiedziała.
Nie ma bliźniaków więc ciąża druga na bank będzie.

Kasiu no to fajną tą ciąże miałaś ;-).

reklama
No właśnie Kasiu od koleżanek tez wiem, że uczucie jest przepiękne. Dlatego tak na nie czekam. A te dni tak pomału mi lecą.

A teraz przepraszam na momencik. Zaraz wracam.

Mieszkam w Skipton w Anglii, tutaj służba zdrowia jest trochę inna niż w Polsce, co niektórym odpowiada, a niektórym nie. Mi nie przeszkadzało to że zajmuje sie mną tylko położna a badań które są standartowe w Polsce tu sie nie robi, chociażby na cukier w krwii. Dlatego przy porodzie umarł nam synek. Teraz opiekują się mną lepiej, zmieniłam szpital i co prawda podróżuje godzinę ale miałam np.usg zrobione po 2 tygodniach od pierwszego, bo lekarz nie wyczuł serduszka na tym nie wiem, takim mikrofonie...nie znam polskiej nazwy. Mam wykrytą w pierwszym tyg. po zapłodnieniu niedoczynnośc tarczycy, na szczęście z tabletkami wszystko jest w normie, żadnych skoków,to już mnie nie martwi, teraz czekam na badania na cukier, jazda się dopiero zaczne, ale mam nadzieję że nie...choc lekarz powiedział że są małe szanse na przejście bez cukrzycy. Przed wczoraj śniło mi się że karmię moje dziecko piersią, narodziła się we mnie nadzieja że może sie udać...

miranda bardzo mi przykro, ale tym razem bedzie dobrze zobaczysz masz lepsza opieke i bedziesz miec nasze wsparcie:-)
Tak dziewczyny ruchy malenstwa sa niepowtarzalne i to jedna z rzeczy ktora tylko my kobiety czujemy, faceci maja gorzej, moj zawsze sie zastanawia, jak to jest

Ja te badanie Ania mam we wtorek i niby sie go nie moge doczekać bo zobacze maleństwo a z drugiej strony sie strasznie obawiam i chciałabym mieć już je za sobą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry