reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam Was :-) nie często mam możliwość pogadać z Wami .U mnie często komputer oblegany przez męża i dzieci a ja ostatnio fatalnie się czuje :-( Mam straszne migreny,pojawiają sie nagle a potem wymiotuje.Dziwi mnie to,ze mdłości pojawiły sie tak póżno ,bo od 11-12 tyg. :baffled:

reklama
Aniu dziękuje za podsunięcie super pomysłu olejek wlać do wanny. Rewelacja. Nie wiem czemu wcześniej mi tez to do głowy nie przyszło. Skóra super nawilżona, a do tego nie ma śladu olejku na ciuchach. Dziękuje.

Witam Was :-) nie często mam możliwość pogadać z Wami .U mnie często komputer oblegany przez męża i dzieci a ja ostatnio fatalnie się czuje :-( Mam straszne migreny,pojawiają sie nagle a potem wymiotuje.Dziwi mnie to,ze mdłości pojawiły sie tak póżno ,bo od 11-12 tyg. :baffled:

Ja ostatnio też myślałam, że mi dolegliwości przeszły, ale nic z tego. mam straszne migreny, okropną zgagę , a do tego od wczoraj strasznie mi niedobrze. Mdli mnie strasznie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Mamuski:)

Ciesze sie jak wszystko na forum idzie dobrze....i Wy i Nasze malenstwa sa zdrowe.A martwie sie z Wami jak cos jest nie tak...malo tu pisze ale jestem z Wami codziennie.
Dzisiaj jade do Polski na 10 dni i juz sie martwie bo tam nie bede miala internetu...jak wroce to bede miala co czytac :)
Mam nadzieje ,ze wszystkie posty beda radosne...czego sobie i Wam oczywiscie zycze..trzymajcie sie moje Sierpnowki
pa pa Inka

Ania to już wiadomo czemu twój Areczek taki mądry chłopak. Jak już w łonie mamy chodził na wykłady i się uczył. Mały geniusz.

Dzień dobry wszystkim,
Witaj miranda, trzymam za Ciebie kciuki na pewno wszystko będzie ok. Tutaj też nie jest jak w polsce i na badania poszłam sama, lekarz jakoś się nie kwapił do ich zlecenia.
Za to koleżanki chodzą do innego, który wysyła na badania non stop, ale to pewnie też dlatego, że jego żona ma laboratorium
Ja dopiero teraz zjadam śniadanko, nie za dobrze się czułam, i jakoś dziwnie czuję znowu mdłości

Miłego dnia

reklama
Hej Kochane:),
Ja włąśnie zjadłam drugie śniadanko-obiad:). Rano poszłam po 2 miesiącach nieobecności na siłownie. Pochodziłam na bieżni, pojeździłam na rowerku, poćwiczyłam ręce i mięśnie Kegla:). Cudoooownie się czuję. Dobrze,ze moj gin nie miał żadnych obiekcji co do moich ćwiczen. Jedyne co trzeba pilnować to tętno no i po prostu żeby ćwiczyć 50% tego co przed ciażą. Super. Ja nie umiem żyć bez sportu. Od razu dostaję takiego powera...A na dodatek dziaj w stolicy prawdziwa wiosna. Więc po sporcie wyciągnęłam moją sunie na długi spacer na słoneczku. Cudownie... OK biore się do czytania zaległości na naszym forum.

Buźki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry