reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witaj miranda. Ja jestem mama trzech aniolkow a mam dwojke zdrowych dzieciakow i czekam na trzecie. Wszystko bedzie dobrze, opowiedz nam cos wiecej o sobie.
Mi brzuch tez wysadzilo nawet czuje go jak siedze, taki balon:szok:Ale potrafie sie tez zamaskowac ze nie widac, w ogole z moich znajomych malo kto wie ze jestem w ciazy, beda mieli niespodzianke:wściekła/y:
aneczka na mnie tez zaspa garow czeka, ale obiecalam sobie ze kiedys to napewno zmywarke sobie kupie

Nie wiem czemu nie widzisz ale ja widze i maja sie calkiem dobrze:wściekła/y:, moze sprobuj jeszcze raz sobie suwaczek wgrac:tak:
No to faktycznie istne wykopaliska masz, ja sie staram az tak sie nie zapuszczac choc przyznam ze i mi sie zdarza. Nie mam tego duzo ale wziac sie trzeba.

Jak ja wam zazdroszczę...
Po pierwsze wiecie jak to już jest i na pewno nie przegapicie...
Po za tym będziecie prędzej czuły...

Jak ja już bym chciała poczuć kopniaczki, a tu jeszcze ponad miesiąc muszę czekać co najmniej...

Moze bedziesz miec spokojna corunie;-):-)Moj mlodszy synek jak byl w brzuchu to na usg w 11 tyg tak skakal ze lekarz nie mogl go dobrze obejrzec. W szestnastym juz mnie kopal. Cala ciaze kopal w brzuchu tak mocno ze az brzuch mi odskakiwal, w ogole w brzuchu byl strasznie ruchliwy. A jak sie urodzil to pierwsze co zrobil to pokopal polozna. I zostalo mu to na dobre, ciagle jest w ruchu, ciagle biega, skacze, no szok normalnie:szok:Ciekawe jak bedzie tym razem

reklama
Deli watpie zebys to przegapila, fakt ze troszke pozniej mozesz je czuc kolo 18tyg juz powinnas je czuc. Jak bylam pierwszy raz w ciazy i synek mnie kopnal to odrazu wiedzialam co sie stalo, to naprawde niepowtarzalne uczucie:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry