reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziękuję, dla mnie mimo wszystko to jest wyczekane maleństwo i nie stresuję sie specjalnie. Tylko określenie "stan odmenny", to w moim wypadku jest trafione w 100%. Hormony rządzą, łobuziątko nie daje o sobie zapomnieć od chwili poczęcia.
Lekarz pociesza mnie, że po 14 tygodniu mninie- chyba liczy 12 od zapłodnienia - daj Boże, bo do sierpnia nie dałabym rady.

reklama
Witam dziewczyny sobotnio!:-)
Czesc majaam, ja tez schudlam z 2 kilo, niedowage mam obecnie bo wczesniej mialam zawsze idealna wage i jeden rozmiar ubran. Tez sie okropnie czulam od poczatku stycznia, ale dzisiaj mam dzien przerwy w tych wymiotach, czasami taki bonus wiec jem od rana.
Dziewczyny polecaly wode z cytryna wiec juz wypilam dwie szklanki. I nawet na zakupach ubraniowych bylam, fajne 4 ciazowe bluzki do pracy zakupilam bo brzuch mi sie juz wybrzuszyl, tak od kilku dni zauwazalnie!:-)

Boże dobrnęłam do końca.... ale naprodukowałyście postów! W czasie czytania chciałam się do kilku postów odnieść ale teraz już zapomniałam :baffled:
Witam nowe dziewczyny :-D

My kolejna noc nie przespana bo temperatura dawała Anielce popalić - teraz troche lepiej ale o 13 znów było sporo ponad 38, dobrze, ze juz sie nie powtórzyło to co było przed wczoraj w nocy... tylko marudna jest niemiłosiernie

Mogłabym mniej ważyć, ale u mnie dodatkowe kilogramy znalazły miejsce na piersiach.Ubrania zawsze oddzielnie góra-dół. Teraz jak założę luźną górę, to przynjmniej będzie miejsce na brzszek, a nie będzie wisiało jak worek.
Aż się boję, co będzie, jak będzie już mleczko.

Ostatnia edycja:
mju przykro mi z powodu córeczki. Ale dobrze ze już lepiej. Ja ostatnio notatki robiłam na boku żeby nie zapomnieć do czego chciałam się odnieść.

mewa29 tez się ciesze ze rośnie, bo z dzidzi wszystko dobrze. Ale te dodatkowe kilogramy to udręka dla mnie.

reklama
nie martw sie deli80, jak sie dziecko urodzi to stracisz bo sie nabiegasz.
Ale to juz doswiadczona mama musi potwierdzic, jak to jest z tych chudnieciem po ciazy aneczka?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry