reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to życzę powiedzenia w szukaniu imion. Ja mam problem w wymyśleniu imienia tylko po polsku. No Ewa bardzo łatwe imię nie wiem z czym mają problem.

Ja też Aniu unikam tabletek jak ognia.

reklama
Chetnie napiłabym się kawy, ale chwilowo ble. Głowa to mi pękała od poprzedniego czwartku do wtorku - na halny. Mogłabym góralom przepowiadać "wiater".

wspolczuje aneczka, ty masz te bole glowy calkiem czesto:zawstydzona/y:
ja ostatni mialam na poczatku ciazy co nawet nie przepuszczalam i wzielam 2 ibuprofeny, 3-4 tydzien to byl i potemmilam wyrzuty sumienia bo ibuprofen w ciazy zabroniony przeciez,,

a co wiecej poczatek grudnia to byl i sobie wino cieple popijalam czesto:baffled:

no ale czasu nie odwroce, mam nadzieje ze nie zaszkodzilo malenstwu:sorry2:

Mi też jakoś migreny przyszły razem z ciążą, ale boli tylko jak pogoda się zmienia. Więc mam nadzieję, że już się zmieniać nie będzie.

No to życzę powiedzenia w szukaniu imion. Ja mam problem w wymyśleniu imienia tylko po polsku. No Ewa bardzo łatwe imię nie wiem z czym mają problem.

Ja też Aniu unikam tabletek jak ognia.
juz ludzi w firmie nauczylam ale postronni to ciezko
upieram sie przy polskiej pisowni no bo eva nie chce byc
wiec glownie to iła jestem , eła, ju czasami albo iva po prostu, ejwa sie zdarza:-D:-D

od dwoch tabletek dzidzi nic nie bedzie.
Ja w ciazach przytyla raz 20kg w drugiej prawie 30:szok:Teraz sie staram zeby nie bylo powtorki z rozrywki:wściekła/y:
Aneczka w poprzedniej ciazy tez tak walczylam z bolem glowy, w tej na szczescie rzadko

Aneczka to przyzwyczajenie organizmu jak ja sie przyzwyczailam to tez tylko ibuprofen i ketonal mi pomagal, ale odzwyczailam sie bo zoladek mi przez to wysiadl. Dzis pomaga zwykly apap

no mam nadzieje kaskax, ze nie zaszkodzilo, dzieki za slowa madrosci:tak:

dobrze dziewczyny, pokorzystam poki apetyt mam i ide cos przekasic:tak:
mam nadzieje ze ochota na basen mi nei przejdzie tak latwo i pojde, wiec jak by co to milego popoludnia gdziekolwiek jestescie:-)
no i wpadne wieczorkiem wiec mam nadzieje aneczka ze bol glowy przejdzie ci do tej pory

reklama
No to wspolczuje, ja tez bardzo bolesne dlatego zaczelam ketonal brac, ale ze choruje na zoladek niestety nie moge brac. Do tego miewam silne migreny z aura ale od ciazy ataku nie mialam, ale chyba naprawde moj organizm sie przyzwyczail i pomaga apap, choc musze sie go porzadnie nalykac. A z reszta ja nie pamietam co to @ w maju 2007 zaszlam w ciaze, brak @. Po porodzie nie dostalam az w pazdzierniku 2008 i zaraz zaszlam w ciaze. Maz sie smieje ze oszczedzam na tabletkach i podpaskach:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry