reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Przydadza sie po:wściekła/y:Jak ja nie cierpie tych wielkich podkladow higienicznych wymaganych w szpitalu, w domu zaraz wyrzucilam i zwykle podpaski:dry:

reklama
Oj @ to ja też miałam strasznie bolesne. Nic mi nie pomagało nawet jak brałam anty to i tak bolało. A teraz zaszłam i nie mam i jestem szczęśliwa. Choć przez kilka miesięcy nie będę czuć tego okropnego bólu. Mówi się, że po porodzie jest lepiej więc się zobaczy jak u mnie będzie.

No właśnie Kasia muszą być takie duże.
Ja ogólnie podpasek nie lubię. Więc nie wiem co będzie w tym szpitalu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
deli80 po porodzie faktycznie nie sa az tak bolesne, kiedys bolalo kilka dni a po porodach najgorszy drugi dzien. Oj my baby mamy przerypane porody, @

aneczka ja musialam miec swoje i juz. W moim szpitalu oszczednosc na calego, nawet papieru toaletowego nie ma:baffled:Jedyny plus ze znieczulenie kosztuje tylko 150zl a wiem ze w duzych miastach koszt jest wiekszy
deli fakt, faceci ruchow nie czuja no ba

Te wszystkie koszty troszkę mnie przerażają. Za wszystko płać i miej swoje rzeczy. A oni nic ci nie dają. A z wypłaty to ściągają na wszystko.

Widzę Kasiu, że twoje maleństwo za tydzień roczek będzie miało :-). A rozumie, że siostrzyczkę lub braciszka mam nosi? Chociaż za mały jeszcze by zrozumieć.

hej dziewczyny:)
no u nas w szpitalu dawali ligninę i kazali to nosić bez majtek bo niby podpaski nie oddychają...bez komentarza
i tak miałysmy swoje podkłady a po obchodzie wskakiwałyśmy w majtki - takie siateczkowe jednorazowe miałam....

reklama
Próbki niech sobie zostawią i gazety też. Za resztę niech nie biorą.
Musze się dowiedzieć ile u mnie to będzie kosztować. A coś mi się wydaję, że tanio nie będzie. Po pierwsze, bo to klinika, a po za tym Katowice.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry