reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wróciłam właśnie z zakupów, potrzebowałam parę ciuszków na mój brzuszek i odniosłam wrażenie, że wszystkie ciążowe ciuchy są cholernie drogie. Może możecie coś polecić? Jakiś sprawdzony sklep internetowy?

To fajnie , że jest nas wiecej na tym forum.

Dziewczyny na kiedy macie termin?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wróciłam właśnie z zakupów, potrzebowałam parę ciuszków na mój brzuszek i odniosłam wrażenie, że wszystkie ciążowe ciuchy są cholernie drogie. Może możecie coś polecić? Jakiś sprawdzony sklep internetowy?

No niestety ciuchy ciążowe są drogie. Co do internetu to u mnie odpada. Te rozmiary są tak różne, a bluzki i spodnie inaczej szyte, że kupiłam tylko najważniejsze rzeczy w sklepie. A na lato spodenki, sukienka i się przechodzi.

Termin mam na 11 wg @ i na 4 wg ostatniego USG.

moni ciążowe są drogie bo już na tym etapie na dzieciach zarabiają:wściekła/y:
ja wczoraj kupiłam bluzkę ale nie ciążową a pasuje, niektóre tuniczki nie ciążowe mogą być dobre tylko trzeba poszukać i 2 razy tańsze:wściekła/y::-)

No to też fakt ostatnio mama mi kupiła 2 bluzki w Orsey i pasują. Takie luźniejsze są więc myślę, że na lato jak znalazł. O i widziałam jeszcze w Breshky (nie wiem czy dobrze napisałam, bo tu zawsze się mylę) też takie tuniki w sam raz na ciąże i nie drogie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry