Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja bluzki też kupuję zwykłe ale w większych rozmiarach, dłuższe - takie żeby na brzuszek nachodziły ...no ale w spodnie to niestety trzeba zainwestować bo tu się tak nie da...ja kupiłam jedne tanie dżinsy na allegro i jak któraś z was będzie zainteresowana to podam namiar - ale uprzedzam - jakość jest bez rewelki, dżins cienki więc na pewno się i wypycha i po kilku praniach będzie tak sobie, ale jak dla meni na takie codzienne latanie na spacer z małym itp to mogą być, jedne kupiłąm droższe w sklepie żeby i na wyjścia coś mieć
Za wami nadążyć sie nie da 3 godziny mnie nie było a tu już lektura ;-)
Ehh jak ja nie lubie jak sie ściemnia... wtedy czuje sie jak w akwarium bo nie mam jeszcze firanek:-( tu kosmicznie drogie a do polski na weekend dopiero za tydzień
Moni wejdz u gory na sierpien 2009. Znajdziesz sie na stronie glownej. Poszukaj watek nasza lista obecnosci i napisz wiadomosc do Emy to cie dopisze:-)
no ja spadam sie z dzieckiem pobawić bo sobie taką drzemkę zafundował że na pewno do 24 będzie na nogach a tak normalnie już nie śpi w dzień, tylko dziś nie dospał w nocy
Ja mam jakieś tuniczki i słabość do bolerek, więc jest łatwiej.Kupuję bluzki na raiączka i do tego właśnie bolerka, 3 sama przerobiłam z bluzek na długi rękaw. Poprzecinałam i obrobiłam na szydełku, są niepowtarzalne i praktyczne.Pod żakietem, czy sweterkiem nie widać, łatwo zdjąć jak jest zbyt ciepło i zawsze można mieć w torbie, kiedy ma się ochłodzi.