reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja też. moja kuzynka niedawno urodziła córeczkę i mówiła, że jak tylko położyli jej małą po porodzie jej widok uśmierzył wszystkie bóle porodowe.

reklama
Ja 28 skończyłam w listopadzie więc, też przyszedł już czas by sobie sprawić bobaska. Ogólnie plany najpierw były, że będzie w 2010, ale tak już zegarek tykał, że zrobiliśmy sobie wcześniej. A 2012 będzie rodzeństwo.

No i świetnie, bardzo się cieszę. Fajnie, że jesteście na tym forum. W końcu jakieś nrmalne kobietki. Jak tak przyglądam się na ulicy to dość mało widzę ciążówek.

Większość znajomych mi dziewczyn myśli wyłącznie o pracy. Ja też pracuję, ale należy rozgraniczyć co nieco. później może być za poźno.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wrciłam godzinke temu,ale nim przebrnęłam przez 20 stron,to połowa sobie pewno poszła
witam nowe sierpnióweczki na forum
chorym życze zdrowka
wiecej nie pamietam bo za dużo tego tu było
a co do migreny to ja tez mam dzisiaj straszaną i do tego bardzo boli mnie serdeucho:-(

J też tak miałam. Przez całe życie mowiłam, że mam czas. Najpierw szkoła, potem studia. Potem praca, umowa na stałe i tak cały czas. Aż wreście powiedziałam dość. Tak mnie ściskało już jak widziałam kobietki z brzuszkami. Zaczęłam mojemu mówić coraz częściej że chce i że nie chce czekać i sobie zrobilismy i sie bardzo cieszę, że sie udało. Bo z moimi kłopotami sie bałam że wogóle nic nei będzie.

No bo nie chce jednemu mamy zabierać. Zanim zrozumie, że będzie rodzeństwo. A myślę, że 2 latkowi jakoś wytłumaczę prędzej niż rocznemu, że mamusia nosi pod sercem siostrzyczkę lub braciszka.

reklama
piwonia na Ligocie jest Klika i moja pani dr jest tam ordynatorem, dlatego tam akurat mnie powiało. Po za tym rodzice A są też lekarzami i jakoś wyszło, że tam. Ale nic jeszcze nie wiem co i ile tam kosztuje.
A skąd dokładnie jesteś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry