reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
piwonia na Ligocie jest Klika i moja pani dr jest tam ordynatorem, dlatego tam akurat mnie powiało. Po za tym rodzice A są też lekarzami i jakoś wyszło, że tam. Ale nic jeszcze nie wiem co i ile tam kosztuje.
A skąd dokładnie jesteś?
ja jestem z Jaworzna,a swoja pierwszą córe rodziłam własnie w Ligocie,bo miałam zatrucie ciażowe i tam mnie skierowano,tam też zrobiono mi fachowe usg i tam tydzień przed porodem dowiedziałam sie,że bede miała córeczka,a nie synka jak to od poczatku mi mowiono

A w dodatku podobo znów zima wraca, a ja ledwo się w moim płaszczu mieszcze:baffled:
to niech juz sobie idzie precz,bo ja mam jej dosć:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piwonia mnie głowa i brzuszek więc też kiepsko tulę w bólu:-)
brzuch też mnie boli,wzajemnie tulę,moze nam przejdzie

No to klinice. I jak wspominasz?
bardzo dobrze,miła fachowa obsługa,panie sobie nawet żartowały,że w dniu w którym mnie przyjmowały mówiły,że urodze bo na ktg wychodziły skurcze,a ja czułam sie rewelacyjnie
wieczorkiem na drugim ktg znowu skurcze,a ja rewelacyjnie sie czułam,okolo 1 w nocy zszedł czop śluzowy i wtedy pani znowu zrobiła mi ktg i juz jakieś skurcze zaczełam czuć,wiec kazała mi sie spakowac i przejść na porodówkę,tam mnie zbadano,zadzwoniłam po męża,wzięlam prysznic i zaczęlam rodzic,mąż zdążyl w ostatnim momencie jak dzieciątko juz wyciagali tak szybko wszystko poszło
byłam bardzo zadowolona z opieki i fachowej porady,tym bardziej,że malutka urodzia sie sina i na kilka godzin trzeba było ją zabrac do inkubatora,do mnie co pół godziny przychodzily pielęgniarki i pytały jak sie czuję,wiec miło wspominam tylko,że to było ponad 8 lat temu

a czy wampirka dawała znać jak po badaniach wczorajszych,bo w sumie nie zauważylam??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie laseczki!
Jejjjjkkkuuuu ale wy macie wenę do pisania. 2 godziny czytania, żeby nadrobić zaległości a one od wczoraj tylko są:szok:
I ja już zapomniałam co której chciałam napisać przez to wszystko:-( Następnym razem zrobię sobie notatki, obiecuję.
Ja dzisiejszy dzień wspominam bardzo dobrze. Wybrałam się na zakupy i udało mi się kupić w końcu spodnie ciążowe (jeansowe) za 95zł. A przymierzyłam chyba z 50 par, zanim dobrałam sobie odpowiednie. Mam tylko nadzieję, że nie będą za ciepłe na lato. Ale kto wie czy ja je w lato w ogóle włożę?! Oby. Taką mam nadzieję;-)
Deli80 w klinice Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach byłam wyobraź sobie! Na korekcji wzroku w 2004 roku:-D Pewnie nie o tej rozmawiacie ale tak chciałam napisać hihi:-) Że świat jest taki malutki:szok:

No mam nadzieję, że dużo się tam nie zmieniło i mi tez tam będzie dobrze.
No zobaczymy jak będzie do sierpnia daleko. Troszkę się boję porodu, ale nie pierwsza i nie ostatnia co muszę przez to przejść.

Witajcie laseczki!
Jejjjjkkkuuuu ale wy macie wenę do pisania. 2 godziny czytania, żeby nadrobić zaległości a one od wczoraj tylko są:szok:
I ja już zapomniałam co której chciałam napisać przez to wszystko:-( Następnym razem zrobię sobie notatki, obiecuję.
Ja dzisiejszy dzień wspominam bardzo dobrze. Wybrałam się na zakupy i udało mi się kupić w końcu spodnie ciążowe (jeansowe) za 95zł. A przymierzyłam chyba z 50 par, zanim dobrałam sobie odpowiednie. Mam tylko nadzieję, że nie będą za ciepłe na lato. Ale kto wie czy ja je w lato w ogóle włożę?! Oby. Taką mam nadzieję;-)
Deli80 w klinice Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach byłam wyobraź sobie! Na korekcji wzroku w 2004 roku:-D Pewnie nie o tej rozmawiacie ale tak chciałam napisać hihi:-) Że świat jest taki malutki:szok:
a własnie o tej klinice piszemy
ja tez miałam sporo zaległosci,a tylko kilka godzin mnie nie było:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry