Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
w kadym razie chyba lepiej wazyc troche za duzo niz za malo, przynajmniej sobie dziecko z zapasow bierze co chce..
a u mnie nie ma z czego..ale mam nadzieje ze mi sie wymioty wkrotce skoncza i nadrobie..dzis naprzyklad nawet mdlosci nie mam!! Cudownie jest.
a ja to chyba pojde pozniej na basen, bo w tamtym roku ostatni raz bylam, a caly czas place,,,
przed ciaza to bardzo aktywna bylam, na karate chodzilam, joge, basen, rowerkowe przejazdzki..a teraz to tylko spanie i wymiotowanie.
No ale dzis jakos sily odzyskalam, i zjadlam cos, i slonce swieci:-)
No dzisiaj jest pięknie. U mnie też słoneczko świeci i cieplutko się zrobiło.
Mam nadzieję, że tak będzie to na spacerki częściej będziemy chodzić, bo ja strasznie zimna nie lubię więc ostatnio mało co aktywna byłam.
Ja też nie chudłam, bo i wymiotów nie miałam tylko podnosiło mi się tzw. odruch wymiotny mnie męczył. No i tak mi się przybrało szybko.
Chociaż brzusio mi jakoś szybko wybiło. A teraz to już jest taki ładny zaokrąglony i widać, że to dzidzi .
no dokladnie aneczka, dziewczynka bedzie jak nic:-)
a ja mam silne przeczucie ze moj to chlopczyk, nawet sobie suwaczek zmienilam na bardziej chlopczykowaty:-)
A ty Deli80 co typujesz u siebie?
Czułam na początku, że będzie chłopiec. A teraz to już nie wiem na USG pani dr powiedziała, że chyba córcia będzie, ale się nie zarzeka, bo to za wcześnie powie na 100% jak się spotkamy w 22 tygodniu.
W sumie mi na razie obojętnie, bo to pierwsze. Ale imię mam na razie tyko dla dziewczynki. Więc do brzusia często mowie Oliwia.
my musimy wybrac takie co by w angielskiej i polskiej wersji funkcjonowalo, bo sama nie wiem czy zostaniemy w anglii czy do polski w koncu wrocimy, a nie chce zeby moje dziecko mialo takie problemy jak ja
a wydawalo by sie ze ewa to takie latwe imie
robert mi sie podoba bardzo narazie:-)