basia1807
mama trzech skarbów
nie wiem... ja mialam w szpitalu zastrzykiDziewczyny jak myslicie co bedzie jak odstawie te czopki progesteronu? bo sie troche wystraszylam.... za tydzien to troche za wczesnie![]()

ale czopki to nie wioem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem... ja mialam w szpitalu zastrzykiDziewczyny jak myslicie co bedzie jak odstawie te czopki progesteronu? bo sie troche wystraszylam.... za tydzien to troche za wczesnie![]()

a ja i tak je mam, nie wiem juz co myslec nie chce tez sie nastawiac, no ale chyba nie pozostaje mi nic innego jak dalej leżeć plackiem :-( mam nadzieje ze w przyszla srode nie zostawią mnie w szpitalu :-(bedzie dobrze... trzymam kciuki;-)mowili ze to na ta moja nieszczesna szyjke :-( ale czytałam że to jest przeciw skurczaa ja i tak je mam, nie wiem juz co myslec nie chce tez sie nastawiac, no ale chyba nie pozostaje mi nic innego jak dalej leżeć plackiem :-( mam nadzieje ze w przyszla srode nie zostawią mnie w szpitalu :-(
mi za to moja pod zebrami jezdziuffff a ja wrocilam z centrum......ledwo laze....krocze mnie boli jak cholera.....dobrze ze mam jutro wizyte u swojego lekarza rodzinnegomoze cos ciekwawego mi powie
mala to mi tak na dole juz siedzi ze szok....ech

Basia ciesz sie ze masz tylko jedna taka akrobatke w brzuchu, ja mam dwie i wydaje mi sie ze sie non stop obracaja...ja chce juz urodzic.. kiedys sie udusze jak bedzie mi takie balety w brzuchu robic![]()

czasami to jakby sie w ganianego bawily