Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i powiedzieli że nie wiedzą kiedy będzie .To kazałam mojemu zabrać zaliczkę i kupimy materac gdzie indziej!!!!Ja też piję po 2 kawy dziennie ,bo mam niskie cisnienie i bez tego nie jestem w satnie wogule funkcjonować.Ale dla równowagi powiem ,ze zawsze na wieczór piję szklanke melisy.Chyba mała nie będzie nadpobudliwaNie no Efe zartuje max dwie
.Czytałam gdzies ,że niby w łonie matki można przypuszczać już jaki dziecko będzie miało temperament.Jeśli fika ,kopie ,wierci sie non stop to takie będzie jak sie urodzi i adekwatnie jest jesli jest spokojne w brzuszku.
. ZARAZ TRZEBA BUDZIC CORCIE DO SZKOLY :-( , ABY DO KONCA PRZYSZLEGO TYGODNIA - I BEDZIE MIALA WRESZCIE WAKACJE 
Pamietasz film z brzucha jak sie Mati zachowywal??Wiercil krecil na okraglo, zyc nie dawal normalnie i tak mu do dzis zostalo, zawsze w biegu. On nie chodzi na spacer tylko biegnieJa też piję po 2 kawy dziennie ,bo mam niskie cisnienie i bez tego nie jestem w satnie wogule funkcjonować.Ale dla równowagi powiem ,ze zawsze na wieczór piję szklanke melisy.Chyba mała nie będzie nadpobudliwa.Czytałam gdzies ,że niby w łonie matki można przypuszczać już jaki dziecko będzie miało temperament.Jeśli fika ,kopie ,wierci sie non stop to takie będzie jak sie urodzi i adekwatnie jest jesli jest spokojne w brzuszku.
Ja uważam jeszcze ,ze jesli mamusia jest spokojna i ze spokojem podchodzi do dziecka to ono to wyczuwa to jest też grzeczne.:-)

Oby tak bylo po urodzeniuNo na szczęście zaliczkę oddali , mój tam im jeszcze powiedział do słuchu!!!A ja wczoraj zapomniałam zadzwonić. Malinka i co? oddali zaliczkę?

Kasiu to wychodzi na to że i mój będzie taki!!!???On wiecznie się rusza!!!Nawet na USG jak byłam to gin nie wierzyła że tak cały czas się wierci!!!O raju no to będzie ruchliwy maluch z tego TomeczkaPamietasz film z brzucha jak sie Mati zachowywal??Wiercil krecil na okraglo, zyc nie dawal normalnie i tak mu do dzis zostalo, zawsze w biegu. On nie chodzi na spacer tylko biegnie
Dlatego teraz jestem cala w nadziei ze mam spokojniejsze dziecko w brzuchu bo Miloszek jest grzeczniutkiOby tak bylo po urodzeniu

Pamietam ,pamietam.Mój Dominik też w brzuszku był grzeczny i jak sie urodził to tylko oby nakarmiony był i sucho miał w pieluszce i grzeczniutki .Mała teraz też grzeczna owszem ma jakies dni ,ze wierci się czy coś widać nie tak jej pasuje .Ale w końcu to dziecko.Więc powiem po pordzie czy jest grzeczna ,ale jakoś tak jestem przekonana ,ze wiekszym problemów nie bedzie sprawiać:-);-)Pamietasz film z brzucha jak sie Mati zachowywal??Wiercil krecil na okraglo, zyc nie dawal normalnie i tak mu do dzis zostalo, zawsze w biegu. On nie chodzi na spacer tylko biegnie
Dlatego teraz jestem cala w nadziei ze mam spokojniejsze dziecko w brzuchu bo Miloszek jest grzeczniutkiOby tak bylo po urodzeniu