Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Noc mialam przebojowa. Wpierw czekalam na telefon od meza, mial wieczorem zadzwonic czekalam do 22ej ale nic. wiec dzwonie ja, raz drgugi, trzeci i nic. Godzina 23 a on nie odbiera. Juz mialam przed oczami wypadki i inne straszne rzeczy. Az sie poryczalam. Dzwonilam co chwila i nic. Az o wpol pierwszej w nocy maz dzwoni skruszony ze kolega mial urodziny i sobie popili

Ale jestem wsciekla
Nie za to ze sobie wypil, tylko za to ze ze strachu malo nie urodzilam i nocke zawalilam. 

Burza
A w progu wraz z burza starszy syn co sie burzy boi
No i tak w jednym lozku gniezdzilismy sie we trojke a raczej w czworke
A burza prawie do szostej z przerwami i jak padlam o szostej to o wpol osmej obudzil mnie bol glowy i telefon od skruszonego meza, ktory z kacem do pracy pojechal(dobrze mu tak!!!!) 

jak sie poloze to jeszcze gorzejBasiu może się połóż i ułóż nogi i pupę wyżej niż głowę żeby krew szybciej dopłynęła do głowy i ją dotleniła,mi pomaga![]()