reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Miranda wlasciwie przyplacila to zyciem:no::no:Takie duze dzieci spowodowaly przepukline ktora z wiekiem sie zwiekszala az osiagnela wielkosc duzego arbuza mozna nawet powiedziec dyni. To obciazalo caly organizm i doszlo do udaru z ktorego juz nie wyszla:baffled:

No Kasia wisnie rosly nisko wiec dosieglam....a porzeczki na siedzaco,ale komary strasznie zarly(a ubrana bylam w bluze z kapturem i dresy....hi,hi....)
Ja lubie sobie tak popichcic,jak mi nikt nie przeszkadza,a ze Gosia u babci na wakacjach to mam luzy....:-D:-D:-D
Ale za to wieczorem zmeczenie mnie dopada....
A jutro przyjezdza brat malowac werande.....:-),no i znow sie nachodze pewnie....:confused:

Efe fajny wozek,no i super ze dostalas tyle ciuszkow i innych rzeczy dla majej.....:happy2::happy2::happy2:

Dzięki dziewczyny;-) Mam nadzieję, że nie będę za miesiąc musiała kupować innego. Planowałam najwyżej nową spacerówkę, bo te najdłużej są używane, ale ta spacerówka po wypraniu jest normalnie jak nowa i nie widzę sensu. Pierwszy raz mi się tak w ciemno udało coś dostać:confused:
A ciuszki w wielkim kartonie też w piwnicy:-( Nie miałam serca prosić mojego tragarza żeby je taskał na 4 piętro, bo strasznie ciężkie. Dziecko do roku mam ubrane normalnie. Aż się dziwię.

Jej Kasiu to faktycznie duży ten twój mąż. Szkoda, że kiedyś nie kontrolowano tak kobiet w ciąży jak dziś. Tyle nieszczęść możnaby uniknąć:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki dziewczyny;-) Mam nadzieję, że nie będę za miesiąc musiała kupować innego. Planowałam najwyżej nową spacerówkę, bo te najdłużej są używane, ale ta spacerówka po wypraniu jest normalnie jak nowa i nie widzę sensu. Pierwszy raz mi się tak w ciemno udało coś dostać:confused:
A ciuszki w wielkim kartonie też w piwnicy:-( Nie miałam serca prosić mojego tragarza żeby je taskał na 4 piętro, bo strasznie ciężkie. Dziecko do roku mam ubrane normalnie. Aż się dziwię.

Fajnie ze sa tacy ludzie co komus oddaja niepotrzebne rzeczy,a nie gromadza ich na strychu,czy w piwnicy.....
Ja teraz tez wszystko pooddaje,jak bede miala komu....:happy2::happy2::happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry