reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja tez uciekam. Burze na noc zapowiadaja ale nie chce isc spac moje truskawki czekaja:baffled:A zreszta dzieci zasnely chwila relaksu by sie przydala;-)Ale cos czuje ze za dlugo to nie posiedze bo oczy juz sie same zamykaja:baffled:
Dobranoc do jutra

Ide pod prysznic i wciagnac jakis filmik bo jutro czeka mnie sporo pracy, w miedzyczasie wizyta u gina i kosmetyczka. A pogoda pewnie znow da sie we znaki:baffled: Dwa spotkania mam w miejscach bez klimy wiec pewnie bedzie ciezki dzien:baffled: Jak ja daje rade pracowac na takim etapie ciazy i w taka pogode to nie wiem:-D No ale jak mus to mus;-)

Do jutra laski;-)

dobranoc dziewczyny ja tez uciekam bo tu już pustki a komary tną niemiłosiernie już mam z 6 bąbli nocka chyba będzie nieprzespana oby mi tylko dzieci nie pogryzły no i trzeba będzie zaopatrzyć się w moskitierę do łyżeczka [jak już je kupie] żeby maleństwo spokój miało

Witam
Burza przeszła próbowałam 1,5h zasnąć, ale niestety nie idzie, więc wstałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie wiem co ze sobą zrobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Mój smacznie śpi, a ja z Małą nie :baffled::baffled::baffled:. I znów mnie będzie mulić przez cały dzień :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

reklama
Witam
U mnie jak wieczorem zaczęło lać, tak leje dotej pory, z przerwami na oberwanie chmury z "pieronami":no:.Do sklepu mam może 50 m, a wróciłam mokrusieńka.

Taszka, ja po sesji w szpitalu to 6 bąbli to miałam na jednym palcu, duchota niemiłośierna, a na korytarzu świeciło swiatło, bo położne całe noce miały młyn. Na szczęście, choć nie wiem czemu, nie swędziało i nie drapałam.

Kaskax25, tak mi się skojarzyło, że po kryzysie małż ma fach w ręku, huśtawki, altanki, ławeczki...znów poprawi się w budownictwie, to miło będzie mieć coś takiego na działce.

Efe taki wózek to bym chciała, nawet kolor mi odpowiada, nie lubię tch super nowoczesnych, a ten jest w sam raz.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry