reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oj Agus to musisz kontrolowac koniecznie, ale juz duzo nie zostalo, znajac ciebie jak bedzie 38tyg umyjesz pare okien i urodzisz;-);-)
A żebys wiedział u mnie ona czekaja na mnie do około 10-15.08.A wczoraj podgadywałam moją ginke,że w tym czasie też przydałby się zrobić próbe na oxy ,powiedziała ,że zobaczy co da się zrobić;-);-);-).Jestem dobrej myśli ,ale torby jeszcze nie pakuję, ja czuję że to jeszcze nie pora dla mnie.:tak:

reklama
Malbertka to tak ogolnie caly brzuch twardnieje:tak:Nagle robi sie na nim jakby za malo skory, ale tak najbardziej to zaczyna ciagnac od dolu az po caly brzuszek:tak:No i nie ma co panikowac na kazda przyjdzie pora na jedne wczesniej na drugie pozniej;-)

Malbertka to tak ogolnie caly brzuch twardnieje:tak:Nagle robi sie na nim jakby za malo skory, ale tak najbardziej to zaczyna ciagnac od dolu az po caly brzuszek:tak:No i nie ma co panikowac na kazda przyjdzie pora na jedne wczesniej na drugie pozniej;-)

no to chyba te skurcze tylko mi twardnieje od pępka w góre a w dół jest miekkie - tylko dół tak pobolewa jak chodze, albo jak wstaje z kanapy bo się zasiedziałam:-p

Czesc dziewczyny!
Ania urodzila juz...:-) tyle wyczytalam...
U mnie waga bez zmian od 3 tygodni (no poza tym 1kg mniej)
co mam nadzieje nie oznaczy nic zlego:baffled:
Mam do was pytanie, bo juz teraz o tym mysle. Jestem zdanie, ze im wczesniej tym lepiej. A mianowicie chodzi mi o kosmetyki jakie pozniej stosowalyscie na brzuszki... (po porodzie)
Chcialabym juz sobie popatrzec w aptace za takimi specyfikami.
pozdrawiam i zdrowka zycze!!

mhhh dzieki Kasia za wyjasnienia - bo dzisiaj to mnie naprawde na maxa pobolewa, wczesniej duzo słabiej...

wiemmmmm zeby nie panikowac ale kurdele normalnie mi tak szybko ta ciąża zleciała ze nei wierze ze to już - jesczze niedawno taki mały brzucholek miałam:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry