reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Rubi - to dobrze że jesteś i że jeszcze dobrze...ja wiem że pewnie była o tm mowa ale poprosze o przypomnienie dlaczego u Rubi koniecznie cesarka jak sie akcja zacznie???
Dziewczyny a ja sie właśnie popłakałam...i teraz to już w ogóle wyciągam torbę...mojego dobrego kolegi zona wczoraj urodziła przez CC córeczkę a miałą termin jak ja....czyli gdzieś34/35 t.c....Mamusi skoczyło tak cisnienie że nei mogli jej zbić i zrobili cesarkę!!! szczegółów na razie nie znam bo tyle co mi kolega przed chwila przez telefon powiedział będąc w szpitalu...mała ważyła 2300 choć na usg już 2 tyg temu wychodziło 2900 (to tak a propos tego żeby się nei przywiązywać zbytnio do tych przewidywań usg co do wagi!!!) dostała 7 apgar, z oddychaniem nie ma problemu, troche z jedzeniem i z temperaturą...trzymam za nie kciuki!
a spadam pakować torbe wcale nie dlatego że jakoś wierze że i mi sie tak wcześnie przydarzy tylko dlatego że totalnie nie moge na niczym innym niz na myśleniu o porodzie się skupić!!!

ja mam brac trzy razy dziennie po pol tabletki.. do tego magnez i scopolan:-D
wole sie meczyc zeby dzidzia jeszcze posiedziala:-D
no ja też się wolę pomęczyć dla dobra dziecka; oba specyfiki mają to samo zadanie, tyle że ponoć ten cordafen daje mniej niemiłych efektów; ja z kolei mam brać przez 5 dni 4x na dobę, a potem 3 x dobę; magnez biorę od początku ciąży;

ja z M jeszcze nie doszliśmy do porozumienia co do imienia , ach przy pierwszym dziecku nie miałam z niczym kłopotu co do imion to mieliśmy je już na samym początku ciąży , wózek pojechałam do sklepu i wzięłam pierwszy lepszy który mi się spodobał łyżeczko czy pościel tak samo , przy drugim miałam wszystko po pierwszym więc też nie było kłopotu a teraz nie mogę się na nic zdecydować raz bym chciała tak a za chwile inaczej boje się że coś kupie a potem będę żałować

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry