reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No a ja w końcu znalazłam USG z ostatniej wizyty okazało się że mąż je zabrał do pracy i się chwalił:-D
tylko że te kreseczki koło bużki to pępowina:dry:Ja już uciekam PAPA

Ostatnia edycja:
reklama
no moja torba z klapkami w bocznej kieszeni wietrzy się na balkonie a ja latam z listą w reku i układam teoretycznie potrzebne rzeczy w jednym miejscu w komodzie...musze jeszcze jakieś ciuszki poprasowac - ale to akurat dzisiaj na housie tak sobie myślę...

Ogladałam sobie pościele i jestem cała głupia, co zamówić:no:

Baśka, wystraszyłaś mnie równo z tym ciśnieniem, bo ja po wyskoku w szpitalu mam nakaz mierzenia, nie planuję żadnego cc, ale rozkurczowe cały czas pod 90. Chyba zacznę ćwiczenia oddechowo-relaksacyjne, to dopiero 33tc.

Jutro na krew i mocz, zobaczymy jak leki zadziałały i co dalej.

reklama
Ogladałam sobie pościele i jestem cała głupia, co zamówić:no:

Baśka, wystraszyłaś mnie równo z tym ciśnieniem, bo ja po wyskoku w szpitalu mam nakaz mierzenia, nie planuję żadnego cc, ale rozkurczowe cały czas pod 90. Chyba zacznę ćwiczenia oddechowo-relaksacyjne, to dopiero 33tc.

Jutro na krew i mocz, zobaczymy jak leki zadziałały i co dalej.

Majaam ja też mam skoki ale u mnie z kolei skurczowe skacze do ok 140 przy bardzo niskim rozkurczowym - np 50-60...nie mam pojęcia co to ma znaczyć??? i powiem że mam też wrażenie ze jak nie piłam tej jednej małej rozpuszczalnej kawki to skakało a jak wczoraj i dziś wypiłam to jest lepiej :) ale herbaty nie piję w ogóle, przez calą ciąże może ze 3 razy wypiłam czarną i drugie tyle zieloną...

a ja biorę cały czas sterydy na alergie - niby tylko wziene wic nie powinny działać na małego ale pediatra to w sumie tak mi powiedział ze mogą działać...pewnie jak co nieco połknę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry