reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witamy nową sierpniówkę:-)

Przygotuj się na spore tempo pisania i czytania. Dwa dni przerwy i juz nie da się nadrobić, taka produkcja :-D

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
ja sobie poczytalam-wszystkie mamusie juz spia:tak::-D hehee widze ze juz wszystkie zaczely szukania objawow porodu u siebie:-D:-Dwystarczylo ze pierwsza dzidzia sie rozpakowala:confused::-D:-D:-D ja po dzisiejszej wizycie dochodze do wniosku ze jak ma byc to bedzie.juz zadnych objawow nie szukam bo przyjdzie co do terminu i nagle wszystko ucichnie hehe:tak::-Dale mnie sie latwo juz mowi bo polozna dala oficjalne pozwolenie na rozpakowanie:tak: do srodka nawet nie chciala zajzec bo mowi ze nawet jak by sie okazalo ze jestem pozamykana na 8 spustow to wszystko moze puscic jak tylko wyjde za drzwi:tak:a jak by sie okazalo ze czopa brak skurcze sa i krotka szyjka to albo za godzine albo za 2-3 tyg bede rodzic wiec dla niej to i tak nie ma sensu to zagladanie jak nic sie nie dzieje:confused::confused::-D:-D:-D
heh ale sie rozpisalam.....DOBRANOC sierpniowki i do jutra

Dzien dobry :blink:
No Azorek zazdroszcze Ci tego 37 tygodnia, tobie i wszytkim które doczekały:tak: naprawde sie uspokoje jak sama dobije do 37 :sorry2:
cieszcze sie że u Ciebie wsztko w porzadku.

Witam tez nowa sierpniówke :tak:

hej witam z rana:-D
No Miranda juz tylko tydzien z brzuszkiem, niesamowite jak to musi byc dziwne znac dokladnie date, godzine porodu. Juz za tydzien bedziesz miec Jagodke na recach:-DSuper

Aniaso i tobie zleci zobaczysz tylko lez odpoczywaj i nozki krzyzuj;-);-)

Niestety pogoda sie zapowiada dzis upalna. Az strach od rana slonce bije po oczach, najblizsze dni beda bardzo ciezkie:-(Juz bym wolala sie chyba rozpakowac:-D

U nas też mają być upały za kilka dni. Kasia odliczanie zaczęte, już tylko czas się dłuży. Może pójdę dziś na basen, bo zrobiłam się ciężka, może w wodzie trochę odpocznę od ciężaru?
Ale miałam głupi sen. Chyba potrzebuję terapii, albo mi samo po porodzie przejdzie. Już bym chciała być po.
No nic, uciekam do szycia.

Ostatnia edycja:
Hejka wszystkim laskom małym i dużym;)
Ja wstałam, bo znowu śmieciara podjechała z hukiem:wściekła/y: Ale oczki otarłam i zobaczyłam łóżeczko i już mi się gęba cieszy:-D (Zdjęcia wstawiłam na odpowiednim wątku, żeby nie robić bałaganu)
Siedzę, kawę piję i się zastanawiam czy do lumpka się dziś nie przejść, bo wtorkowa dostawa:confused:

Matko Miranda 7 dni!!! Jak ja bym tak chciała wiedzieć!

bry ;-)

my nadal w dwupaku ;-)
gardlo mnie boli... bolalo w piatek i przeszlo a dzis rano zadzwonil telefon a ja glosu z siebie wydobyc nie moglam:szok::szok::szok:

reklama
Ann najlepsze zyczenia urodzinowe sto latek w zdrowiu, szczesliwego rozwiazania naturalnego i bez nacinania i w takim terminie jak ci pasuje:-D:-D[/B][/FONT]

Załączniki

• roze.jpg
    roze.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry